• Reklama

Moderator hry a hrani na dannem serveru "ODPOVED JEN GA"

Sem pište své dotazy a nápady

Re: Moderator hry a hrani na dannem serveru "ODPOVED JEN GA"

Příspěvekod Affinogenow » stř 25. úno 2015 15:13:57

Nevím co bych k tomuto tématu ještě napsal co tu ještě nezaznělo, ale pro tvůj klid na duši ti sem dám videjko ;) .
Jen pro ujasnění a bohužel i zopakování některých věcí :
- Můj rank a obecně rank Moderátor je a byl vytvořen za účelem dohledu na chat a obecně chování na serveru, v žádným případě nemá přidané práva na úpravu hry (např: Give,TP,apod)
- napadáš tady Admin team, ale nemáš k tomu právo jelikož o admin teamu nic nevíš. Nevíš kolik jim je, nevíš jak jim to přemýšlí a členové A.Teamu jsou na určité úrovni co se týče chování a inteligenci.
- Na Thaivansky server si klidně běž, ale věř že tam to bude takové jako tady obviňuješ ať mě nebo někoho jiného a to ještě bez důkazů. Příště až tě někdo zase vystřílí tak nechoď brečet sem na forum, ale jdi to povědět někomu z rodiny třeba je to bude zajímat víc než nás.
---- https://www.youtube.com/watch?v=DE5IZIWnsC0 ----
Affinogenow
Lovec lidí

Reklama

Příspěvekod Maxmen21 » stř 25. úno 2015 17:18:41

Rekl bych, ze video vysvetlilo naprosto vsechno co ti vadilo. Ocekavam od tebe, ze se zachovas jako chlap a omluvis se za ty nemysli, co si zde napsal.

S pozdravem Maxmen21
Maxmen21
Lovec lidí

Příspěvekod Anthel » čtv 26. úno 2015 8:24:03

Affinogenow píše:Nevím co bych k tomuto tématu ještě napsal co tu ještě nezaznělo, ale pro tvůj klid na duši ti sem dám videjko ;) .
Jen pro ujasnění a bohužel i zopakování některých věcí :
- Můj rank a obecně rank Moderátor je a byl vytvořen za účelem dohledu na chat a obecně chování na serveru, v žádným případě nemá přidané práva na úpravu hry (např: Give,TP,apod)
- napadáš tady Admin team, ale nemáš k tomu právo jelikož o admin teamu nic nevíš. Nevíš kolik jim je, nevíš jak jim to přemýšlí a členové A.Teamu jsou na určité úrovni co se týče chování a inteligenci.
- Na Thaivansky server si klidně běž, ale věř že tam to bude takové jako tady obviňuješ ať mě nebo někoho jiného a to ještě bez důkazů. Příště až tě někdo zase vystřílí tak nechoď brečet sem na forum, ale jdi to povědět někomu z rodiny třeba je to bude zajímat víc než nás.
---- https://www.youtube.com/watch?v=DE5IZIWnsC0 ----

Hetski vydejqo ! Pjeknje ti ! :-D..
Né samozdřejmně, opět je vidět jak zde hráčům vadí že je někdo zabije a tak využijou toho že hráč který je zabil má rank a natom se vypláčou... Nechci říct že je to přímo tvůj případ, možná máš rozum ovšem zatím jsi ho neukázal v tom pravém úhlu... Věřím že se příště polepšíš, btw, když se podívám do logu, ban za nic?.. To myslíš to, jak jsi založil topic kam jsi napsal IP serveru, kam by měli jít hráči z rustedu? Ano.. To je ban za nic :"Reklamu"... :). Myslím že zde dlužíš jak už psal Maxmen, omluvu nejen celému Admin Teamu ale hlavně Affimu který se vůči tobě nijak neprovinil a ty jsi se ještě drze pokusil pošpinit jeho jméno :-).
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod aldigore » čtv 26. úno 2015 9:29:12

Kluci nedávejte ten penis na tu zbraň
Obrázek
aldigore
Lovec lidí

Příspěvekod MartinasII » čtv 26. úno 2015 12:41:28

Ahoj,

Nebudu se omlouvat klidne tento topic zavri
MartinasII
Kámen

Příspěvekod Anthel » čtv 26. úno 2015 13:45:21

MartinasII píše:Ahoj,

Nebudu se omlouvat klidne tento topic zavri

Slabý kus... :shock:
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Předchozí

Zpět na Diskuse

• Reklama