• Reklama

Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Všechno co se děje se serverem je psáno tady!

Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod Anthel » ned 17. kvě 2015 13:22:01

Ahoj hráči rustedu.
Je tu pár věcí které si zdřejmně neuvědomujete a tak vám sem k nim něco napíšu a zároveň ktomu i postih který vás za porušení bude čekat...


V první řadě co se mi nelíbí je využívání safe zóny....

Od 18. Května se budu zaměřovat na sleepery v safezónách, Na normalu jsou sleepeři 3 hodiny a proto by se to nemělo obcházet tím že si leader clanu který pobere důležité věci, lehne do safezóny... Tomu se budu snažit udělat konec, každý kdo bude nyní spát v safezóně dostane automaticky ban podle toho kolikrát už ho dostal předtím.. TZN, Po prvé na 1 den.. Po druhé na 3.. Po třetí na 6... A tak dále... (Neříkám že budu každý den koukat na všech serverech, nato bohužel čas nemám)


Druhá věc je zastavování schodů ceilingem.

Tato věc se děje už od dob založení rustedu bohužel teď po přídání pluginu že když je na ceilingu pillar, ceiling nejde zničit, je celkem obtížné ceiling zničit aniž by jste nezbourali celý barák .. Tohle bude nyní zakázáno, ten který je raidován má v pravidlech jasně napsaný že když ho někdo raidí, nesmí zastavět cestu útočníků k němu... Nově bych rád upozornil že ten který raidoval sice stavět může, stěny, doorwaye (přeci jen ten který je raidován má destroy), barikády, ovšem zastavování schodů ceilingem, to už se tolerovat nebude ... (Reakce na aférku s klanem H4X)


Třetí věc je ping kicker.

Je smutné že na něco takového musel Pleskáč očividně přistoupit ovšem jak jste si nově všimli, pokuď vám zazmatkuje internet nebo se jen na chvilku odpojí, hra vás automaticky disconnectne jako někoho kdo hru již dávno opustil(Ano mám mobilní internet který má výchylky což i když se mi ping drží očividně systém vyhodnocuje jinak). Takže když uvidím znova podobnou věc jako ta která se mi stala s hráčem CoSeStaras neboli Ignoramusem že při fightu snim (on je na vrchu budovy kde mu odlog nevadí), pokaždé když dá hlavu či dokonce víc hlav mu spadne hra a zachvíli se loguje zpět, budu to trestat 3dením banem, ano když se to stane jednou, je možný že vám internet spadl ale pokuď se to bude opakovat stejně jako u tohoto hráče, nebudu to tolerovat. ... (Reakce na aférku s klanem H4X)


Čtvrtá věc bude neustálé porušování pravidel + upřesnění pravidel a moderátorských (výhod či práv).

Spousta z vás neustále porušuje pravidla... Budovy stavíte příliž blízko, Nadáváte na moderátory že hrajou, nerespektujete jejich rozhodnutí ba naopak jim říkáte co mají dělat a ještě jste schopný jim nadávat...
Admini by si od vás měli zasloužit trochu respektu....

Tím že vám moderátor něco řeknete a vy neustále pokračujete aneb stejně si děláte co chcete může být bráno jako neuposlechnutí moderátora či admina což je trestné.. Nato si dávejte pozor (Ano, moderátor vám nemůže ovlivnit děj ve hře ovšem moderátor má moderovat chat proto pokuď se chováte neslušně nebo nevhodně k situaci, je nucen vás buď upozornit nebo rovnou mutnout (samozdřejmně moderátor je rank který slouží k hraní a moderování chatu naráz a proto není možné při hře vždy kontrolovat chat... Ale čas od času zasáhnout může). )

Je tu spousta Adminů ať už jen rustu nebo i Hlavních kteří by měli dohlížet na budovy které budou blízko vedle sebe, jednou jedna je že když jsem to kdysi kontroloval já, bylo jen na mě jakej si zvolím přístup a já zvolil ten kde Admin napomene klan který má usebe příliž blízko budovy a až po dni je v horším případě smaže .. Admini které nato dohlížejí teď mají plné právo vám budovy smazat protože jak je v pravidlech napsáno, neznalost pravidel se neomlouvá... Jediný co bych ktomuto ještě rád napsal je že pravidlo určuje vzdálenost budov od sebe, to je podle mě blbost, 200 Metrů je příliž mnoho a tak já dávám ohled na 100 +/- ..

Rád bych vám také řekl že rank "Moderátor" má omezené možnosti. Očividně si někteří hráči myslí že Moderátor může schazovat server, kickovat hráče, banovat je a podobně, není tomu tak!.. Moderátor má pouze příkazy typu: /Mute - Dá mute hráčovi /Unmute - odmlčí hráče /Announce - Píše všem hráčům zprávu v tom okýnku nahoře. A tím to hasne.. Co bych měl zdůraznit tak moderátor má se svojim rankem automaticky VIP, proto jsou tři důvody proč hráči moderátora chtějí.. První je jasný, zvýšit si ego vůči ostatním hráčům, druhý, chtějí VIP a třetí je že chtějí opravdu pomoct serveru a sledovat dění v chatu - což mi přijde asi tak u 10% lidí co o něj žádají ...

Takže nemusíte mi psát že moderátoři banují či kickují hráče v přestřelce nebo že naschvál schazují a nahazují servery jak se jim hodí, nato nemají práva....
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Uživatelský avatar
Anthel
Raider
 
Příspěvky: 221
Registrován: ned 22. čer 2014 11:49:21

Reklama

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod HeadCrow! » ned 17. kvě 2015 14:43:33

Nechápem to s tím PING KICKEROM Da pár hlav odpojí sa a pripojí a má ban ? WTF
HeadCrow!
Lovec lidí
 
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 19. úno 2015 19:41:15

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod HolyHeart » ned 17. kvě 2015 15:24:32

Rofl, že najednou zakážete mít na krajních ceillingách pillary ( což má půlka baráků ve hře) aniž by jste to někde dopředu oznámili ať si to hráči rozeberou, ne prostě smažete celej barák a začni si odznova zmrde jo? (y) (y) dobrý práce hoši.
HolyHeart
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 03. kvě 2015 11:43:40

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod Anthel » ned 17. kvě 2015 15:47:47

HolyHeart píše:Rofl, že najednou zakážete mít na krajních ceillingách pillary ( což má půlka baráků ve hře) aniž by jste to někde dopředu oznámili ať si to hráči rozeberou, ne prostě smažete celej barák a začni si odznova zmrde jo? (y) (y) dobrý práce hoši.

Nené, špatně si to pochopil.. Je situace že tě někdo jde raidit... a zníčí ti schody a místo nich ti dá ceiling.. Tím poruší pravidla a může dostat ban :). (Ten co tě raidí, né majitel baráku.) (Raider ti tím udělá naschvál protože aby jsi mohl zníčit ten ceiling, musíš zníčit celej barák což je nesmysl takže takhle se tomu dá zabránit..) Vůbec nic takového zakázaného není :).

To stím ping kickerom jak píšeš, znamená to že on vypojí internet nebo má nato nějaký program který mu zamezuje toku dat a v tom jak se mu lagne tvá postava ti nasází paličky a až zas zapne internet, tak to ty hlavy započítá ale zároveň ho to i kickne :).
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Uživatelský avatar
Anthel
Raider
 
Příspěvky: 221
Registrován: ned 22. čer 2014 11:49:21

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod Anthel » ned 17. kvě 2015 16:06:46

HolyHeart píše:Dobře, tak v tom případě jakto že jste nám jen tak smazali barák???

Já nikde nikomu nic nemazal :).
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Uživatelský avatar
Anthel
Raider
 
Příspěvky: 221
Registrován: ned 22. čer 2014 11:49:21

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod jersi » ned 17. kvě 2015 16:18:33

sice dlouho nehraju ale vyjádřím se k tomu.
podle mě k tomu naprosto špatně přistupujete, nemužete něco po hráčích chtít, aby něco nevyužívali, nepoužívali atd... jednak 90%lidi nečte pravidla a tomu zbytku je to u zadnice. a to i proto že ban není žádny trest, unban se dá koupit vyžebrat, nebo ho smazete po wipu... co já už viděl xkrat zabanované lidi stejně tam za par dní byli zpět nebo jen nachvíli přesli na jiný realm.
ban má být ban -totalka - konečná - něco z čeho musí mít hráč strach. ne neustálá a jediná vyhružka za každou blbost.

jesli že se takto využívá safezona tak ji bud zruším nebo to ošefuju tak aby sleeper byl zabitelný.
někdo musí nutně offline vypne si to tam a dostane ban ? nebo ne ? no pak se nato muže kažý vymlouvat ... to není řešení
a vubec co má co na rustu dělat safe zona...

zastavování schodu ceilingem je zcela korektní věc na rustu, zato destroy není. když tě na ofíku někdo vybere tak neopravíš jen dvere a pokračujes, cely dum opouštíš a stavíš od nuly nemas ani material. vy zakazujete stavět ceilingy při raidech jen kvůli tomu že /destroy špatně funguje ? sloupy nad sebe muzes dávat bez ceilingu to každý ví. myslim že už samotný destroy je strašně OP
mimochodem destroy dříve ceiling i se sloupkama zrusit mohl proč zase ne ?


moderátoři.
naprosto nechápu co je to za princip že se někdo hlásí o moderátora, a jak jsi řekl jen si zvyšují ego.
moderátora by měli v první řadě nabízet admini, a to hráčum které tu vidi často a zdají se jim rozumní. a ne že si napíšou lidi topic..
druhá věc je přístup moderátoru, co jsem tu byl, tak každý strasně rád zveličoval svojí funkci na chatu, a pořad vyhrozovali mutem atd... já jsem moderátora měl myslim že to nikdo ani neví, ani jsem o něj nežádal, když jsem viděl že někdo nadavá nebo prudí dostal mute, ani neveděli od koho, vědeli jen zaco. a byl klid. nikdo nenadával a nikdo si nemohl ani na mě stěžovat, protože to nikdo nevěděl, a fungovalo to skvěle.
sám říkaš že moderátor nemá práva skoro na nic, tak proč mají vubec potřeby se vyjadrovat a označovat se? nadavas - mute - klid. tady nemá smysl diskutovat, přemlouvat nebo vysvětlovat. když piše na chat o orgánech které ani neviděl a zrazu se mu na obrazovce objeví že dostal mute, zcela jistě mu to dojde.
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod HolyHeart » ned 17. kvě 2015 16:51:12

A jak je možný že prostě zmizí barák a nikdo o tim nic neví?? :D
HolyHeart
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 03. kvě 2015 11:43:40

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod Kozliak » ned 17. kvě 2015 18:21:11

Ok no neviděl jsem že to patří od zítřka :) tak jsem to tedy smazal :)
Naposledy upravil Kozliak dne pon 18. kvě 2015 5:09:27, celkově upraveno 1
Kozliak
Lovec zvířat
 
Příspěvky: 13
Registrován: pon 12. led 2015 16:11:28

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod Shark » ned 17. kvě 2015 20:12:03

Anthel
Aj ja s k tomu vyjadrím. Tak ako písal jersi pokial je tu tá safeka tak to bude každý využívať. A banom nič neyvriešiš. To je za 1. a za 2. neviem prečo chceš dávať ban za niečo, čo si ty vymyslíš? :facepalm: Pokial to nebude v pravidlách na webe tak tí hráči by nemali mať žiadny postih. To poškodíš tých hráčov zbytočne... :wtf:

Čo sa týka toho zalagovania si PC/NTB, že si povitiahneš LAN kábel a ti to zalaguje PC/NTB a ty nasolíš palice iným hráčom tak to ano, za to by som bol aby boli za to bany. Ale zase nie je to v pravidlách na webe, a ťažko sa to dokazuje. Takže zase nič.

Teraz taká otázočka skôr na Pleskača. Dá sa v logu zistiť kto a kedy čo postavil? Ak áno tak zase je o problém menej. Ak vám niekto napíše, že mu niekto zaceilingoval schody, tak to checknete v logu a je to. Problém vybavený. :idea:

A nakoniec čo sa týka moderátorov. Tak od cca decembra tu nebol žiadny schopný. Všetci mali len z toho dobrý deň. Naberáte samé deti. Napríklad aj teraz na HC ste nabrali nejakého JarduCz čo nemal ani klienta stiahnutého. Ako písal jersi mali by sa brať taký [M] / [A] čo tu hrajú už nejaký ten piatok a vedia čo a ako...


Z mojej strany asi všetko...
P.S.: Klan H4X vy tu nespamujte hovadinami kto sa odpojí v safke. Keby ste sa pozreli na seba... Alebo sa bojíte konkurancie? :D
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Uživatelský avatar
Shark
Admin Rust
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř 27. srp 2014 10:11:33
Bydliště: Stará Turá

Re: Porušování pravidel a jejich upřesnění.

Příspěvekod jersi » ned 17. kvě 2015 21:38:28

a už je z toho OT, no od tohodle mají být moderatoři (i na foru) a kecy zastavit, bavte se přes PM nebo si založte topic
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Další

Zpět na Novinky

  • Reklama
cron