• Reklama

Anthel je neschopný

Sem pište své dotazy a nápady

Anthel je neschopný

Příspěvekod Drasiik » čtv 14. kvě 2015 7:58:48

Včera niako 15:00-16:00 hodine mi dal mute na 17 hodín ze som napisal ach boze boze načo si žiadal práva kvôli --->
Ja,sligon, mpjack sme isli do hangaru boli sme na fondaison Mikye zabil sligon nevedeli kde bol a podla vystrel sme uvideli a bol bugnutom fondaison tak som sa schoval za strom a trosku som vyuzil bug ze strom a kukal ci nevide ale isel som pisat a hned Mikye bol hned na druhej strane a hlavu dal mi .
Napisal som anthelovi a pisali sme my a nas ignoroval tak som mu napisal naco ziadal prava na forku. Totalne ignoroval
A napisal som boze boze naco si ziadal prava =17hodin mute potom mi to znížil o polovicu takze na 9hodin. Ale ostatny nadavali a im nedal mute takze riesiť toho anthela.
Drasiik
Raider

Reklama

Re: Anthel je neschopný

Příspěvekod Anthel » čtv 14. kvě 2015 21:42:09

Drasiik píše:Včera niako 15:00-16:00 hodine mi dal mute na 17 hodín ze som napisal ach boze boze načo si žiadal práva kvôli --->
Ja,sligon, mpjack sme isli do hangaru boli sme na fondaison Mikye zabil sligon nevedeli kde bol a podla vystrel sme uvideli a bol bugnutom fondaison tak som sa schoval za strom a trosku som vyuzil bug ze strom a kukal ci nevide ale isel som pisat a hned Mikye bol hned na druhej strane a hlavu dal mi .
Napisal som anthelovi a pisali sme my a nas ignoroval tak som mu napisal naco ziadal prava na forku. Totalne ignoroval
A napisal som boze boze naco si ziadal prava =17hodin mute potom mi to znížil o polovicu takze na 9hodin. Ale ostatny nadavali a im nedal mute takze riesiť toho anthela.

Promiň, jaksi nevidím nic jiného než Bla-Bla-Bla-Bla.. Keci ohledně toho co se dělo jsou zbytečný protože situaci jenž byla v chatu nepopíšeš úplně.. Mute jsi dostal za chování a vyskakování, kdybych se prosil o tvůj názor na mě, určitě bych o něj napsal.. Adminem již dávno nejsem pouze moderuji Normal 1 kde zkontroluji sem tam chat... Vulgarity blokuju pouze v případě když je vidím, tvůj mute jsem doopravdy drobet přepískl, ovšem unmutem a následným předěláním na 6 hodin jsem to opravil... Děkuji za dělání dobrého jména mému nicku, rád vidím podporu tohoto typu :)... BTW: Rád bych ti řekl že jako moderátor nejsem absolutně nucen řešit tvé problémy se hrou nýbrž moderovat chat (odtoho také moderátor).

Rád jsem byl nápomocný :). Tvůj Anthel. <3
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Re: Anthel je neschopný

Příspěvekod Drasiik » ned 17. kvě 2015 22:16:23

1. Nevyskakoval
2. Nenadával som ani na teba!
To akurát iný hráci a im nedas mute...
A naco máš prava ked niesi moderator.
Drasiik
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama