• Reklama

Žádost o moderátora popřípadě Admina na Normal - Krajac

Žádost o moderátora popřípadě Admina na Normal - Krajac

Příspěvekod Krajac » pát 10. črc 2015 22:19:28

server: Normal
Jméno: Krajac
na serveru mám nahráno řekl bych něco přes stovku hodin ;)
Na serveru jsem hrál spíše dříve, poté zkoušel ostatní servery, ale Rusted mi přišel jako nejrozumější, sice má opčas problémy s hostingem, ale ten se doufám co nejdřív zlepší ;)
Rozum mám takový jaký mám :D
Je mi 17 let
Bydlím na Mladoboleslavsku, půjdu do třetího ročníku střední školy, bydlím na vesnici, rád se bavím s lidma.
TeamSpeak mám funkční
mám headset
skype je uveden výše
jméno je stejné jak ve hře tak na foru

jak jsem řikal, hrál jsem zde spíše dříve, ale poté jsem musel dát na chvíli přednost škole :D abych dohnal známky :D ted už mám po večerech zase spoustu času, takže mužu opět smažit Rust. Netvrdím že tu budu každý den od oběda do rána, ale budu se snažit být alespoň každý večer na serveru. Na fóru samozřejmě častěji, na něj můžu na mobilu kdykoliv ;)
Moderátor nebo Admin chci být vlastně pro to, že si myslím, že bych při hraní mohl být užitečný a hlídat chat a celkovou činnost serveru, kterému rád pomůžu ;)
Krajac
Kámen

Reklama

Re: Žádost o moderátora popřípadě Admina na Normal - Krajac

Příspěvekod SaJs0 » stř 22. črc 2015 14:02:16

Pekne si to napísal ... :-0
SaJs0
Raider

Příspěvekod Anthel » stř 22. črc 2015 17:11:31

Krajac píše:server: Normal
Jméno: Krajac
na serveru mám nahráno řekl bych něco přes stovku hodin ;)
Na serveru jsem hrál spíše dříve, poté zkoušel ostatní servery, ale Rusted mi přišel jako nejrozumější, sice má opčas problémy s hostingem, ale ten se doufám co nejdřív zlepší ;)
Rozum mám takový jaký mám :D
Je mi 17 let
Bydlím na Mladoboleslavsku, půjdu do třetího ročníku střední školy, bydlím na vesnici, rád se bavím s lidma.
TeamSpeak mám funkční
mám headset
skype je uveden výše
jméno je stejné jak ve hře tak na foru

jak jsem řikal, hrál jsem zde spíše dříve, ale poté jsem musel dát na chvíli přednost škole :D abych dohnal známky :D ted už mám po večerech zase spoustu času, takže mužu opět smažit Rust. Netvrdím že tu budu každý den od oběda do rána, ale budu se snažit být alespoň každý večer na serveru. Na fóru samozřejmě častěji, na něj můžu na mobilu kdykoliv ;)
Moderátor nebo Admin chci být vlastně pro to, že si myslím, že bych při hraní mohl být užitečný a hlídat chat a celkovou činnost serveru, kterému rád pomůžu ;)

Můžeš mi jen napsat ještě jednou Server a s jakým klanem hraješ? Po případě bych nad tím možná začal uvažovat :)...
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod XERY » pát 17. čer 2016 0:20:20

[LOCK]
XERY
Raider

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama