Kick píše:1) Jmenuji se Petr Pavlík, bydlím v Šumperku,jsem vyučený automechanik a nyní studuji průmyslovou školu taktéž automobilní, studuji dálkově takže většinu svého času trávím na pc nebo s přítelkyní.
2) Pokud by to bylo možné chtěl bych admina ale budu rád i za mod.
3) Rusted hraji už hodně dlouho a chtěl bych být jeho součástí a podílet se na jeho vývoji.
4) Co se týče schopností díky dlouhodobému hraní jsem posbíral hodně zkušeností.
5) K rustu mě přivedl spolužák jestli bych se k němu nechtěl přidat asi před rokem a od té doby jsem aktivním hráčem a doteď mě nepřestal bavit
Pokud budeš chtít osobnější info tak spíš soukromě Děkuji
Dobře, to mi stačí. Osobní informace nepotřebuji No nevím no, jak říká 449, že tam jsou 4 Mody tak myslím, že to je zbytečný + tam jsem já jako M+, ale v blízké době si tam dám Hl.Admina, jelikož nemám moc čas na hraní.. A možná ani už nebudu hrát
Mám už toho dost nahraný a akorát u toho chytám rage
No, jestli opravdu chceš dělat toho Admina tak bych mohl dát vědět ostatním Hl.Adminům ať se na tvojí žádost podívám, já osobně nevím jak se chováš vůbec jsem tě nezahlídl na serveru, no i když vlastně jo. Ale co se týče chování to vážně nevím.
Možná bude vědět 449 jak se chováš, tak bych tě poprosil aby jsi mi tu napsal jak se tento hráč chová na serveru pokud toto zrovna čteš uděláš mi velmi velkou laskavost. Sice bych byl spíše pro toho moda, ale když už tam jsou 4 Mody tak bych ti možná tu šanci dal (možnáá, ale nic neslibuji)
Tak uvidím hele, co mi napíše 449 na tvé chování, jelikož vůbec nevím jak se chováš..
Zatím jsem na 50% ku 50%