• Reklama

NÁBOR

NÁBOR

Příspěvekod Kick » čtv 13. srp 2015 13:29:56

1) FUN
2) Kick
3)petr.pavlik26
4) rusted hraji už skoro rok a na tomhle serveru mám odehráno více jak 20 hodin
5) denně hraju tak 7-8 hodin a aktivně sleduji forum
6) rozumu mám víc než dost
7) 20 let
8) je mi 20 let, jsem student
9) teamspeak mám
10) mikrofon mám zabudovaný v ntb
11)skype je uvedený výše
12)jméno je stejné

Děkuji za odpovědˇ
Kick
Začátečník

Reklama

Re: NÁBOR

Příspěvekod Screppy » čtv 13. srp 2015 16:31:27

1) Rozepiš se, něco o sobě víc napiš..
2) Napiš co chceš či Moda/Admina...
3) Proč to chceš.
4) Jaký máš schopnosti s rustem
5) Jak jsi se dostal k rustu.
Na toto mi zodpověz.

To je asi vše, když mě ještě něco napadne tak ti to sem napíšu a ty mi na to pěkně odpovíš.
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Kick » čtv 13. srp 2015 17:29:55

1) Jmenuji se Petr Pavlík, bydlím v Šumperku,jsem vyučený automechanik a nyní studuji průmyslovou školu taktéž automobilní, studuji dálkově takže většinu svého času trávím na pc nebo s přítelkyní.
2) Pokud by to bylo možné chtěl bych admina ale budu rád i za mod.
3) Rusted hraji už hodně dlouho a chtěl bych být jeho součástí a podílet se na jeho vývoji.
4) Co se týče schopností díky dlouhodobému hraní jsem posbíral hodně zkušeností.
5) K rustu mě přivedl spolužák jestli bych se k němu nechtěl přidat asi před rokem a od té doby jsem aktivním hráčem a doteď mě nepřestal bavit

Pokud budeš chtít osobnější info tak spíš soukromě Děkuji
Kick
Začátečník

Příspěvekod 449 » čtv 13. srp 2015 17:42:32

Ahoj,

jsem jen MOD, ale chtěl bych tu pár řádků napsat.

Na Fun jsou momentálně 4 moderátoři: Anthel (M+), aldi (M+), Buchta (M) a já (M).

Nevidím důvod brát dalšího (M), když tam na to jsme 4, ale to nechám na vás.

Já bych byl spíše pro toho Admina, ale jsem jen MOD, takže si to neberte nějak moc k srdci.
Ralph
449
Raider

Příspěvekod Screppy » čtv 13. srp 2015 17:57:42

Kick píše:1) Jmenuji se Petr Pavlík, bydlím v Šumperku,jsem vyučený automechanik a nyní studuji průmyslovou školu taktéž automobilní, studuji dálkově takže většinu svého času trávím na pc nebo s přítelkyní.
2) Pokud by to bylo možné chtěl bych admina ale budu rád i za mod.
3) Rusted hraji už hodně dlouho a chtěl bych být jeho součástí a podílet se na jeho vývoji.
4) Co se týče schopností díky dlouhodobému hraní jsem posbíral hodně zkušeností.
5) K rustu mě přivedl spolužák jestli bych se k němu nechtěl přidat asi před rokem a od té doby jsem aktivním hráčem a doteď mě nepřestal bavit

Pokud budeš chtít osobnější info tak spíš soukromě Děkuji

Dobře, to mi stačí. Osobní informace nepotřebuji No nevím no, jak říká 449, že tam jsou 4 Mody tak myslím, že to je zbytečný + tam jsem já jako M+, ale v blízké době si tam dám Hl.Admina, jelikož nemám moc čas na hraní.. A možná ani už nebudu hrát :lol: Mám už toho dost nahraný a akorát u toho chytám rage :lol: :lol:
No, jestli opravdu chceš dělat toho Admina tak bych mohl dát vědět ostatním Hl.Adminům ať se na tvojí žádost podívám, já osobně nevím jak se chováš vůbec jsem tě nezahlídl na serveru, no i když vlastně jo. Ale co se týče chování to vážně nevím.
Možná bude vědět 449 jak se chováš, tak bych tě poprosil aby jsi mi tu napsal jak se tento hráč chová na serveru pokud toto zrovna čteš uděláš mi velmi velkou laskavost. Sice bych byl spíše pro toho moda, ale když už tam jsou 4 Mody tak bych ti možná tu šanci dal (možnáá, ale nic neslibuji)
Tak uvidím hele, co mi napíše 449 na tvé chování, jelikož vůbec nevím jak se chováš..

Zatím jsem na 50% ku 50%
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Kick » čtv 13. srp 2015 18:09:08

Mé chování bude těžké zhodnotit chatu se s ostatními moc neúčastním jelikož se tam většinou jen všichni hádají a já si jen povídám s kamarády na tsku a konfliktům se vyhýbám a vulgární nejsem vůbec to jen co můžu říct já a jsem spíše pasivní hráč radši si okolo těžím než abych se s ostatníma střílel
Kick
Začátečník

Příspěvekod 449 » čtv 13. srp 2015 18:27:32

Jak se chová Kick na serveru? To je velmi těžké posoudit. Kick se do chatu vůbec nezapojuje, takže o něm nemůžu říci, jestli je dobrý, nebo špatný hráč. Promiň Screppy :) .

Kick,

pokud se hádkám radši vyhýbáš, nevím, proč chceš mít M nebo Admina. To budeš muset řešit pořád. :repair:
Ralph
449
Raider

Příspěvekod Screppy » čtv 13. srp 2015 18:29:41

449 píše:Jak se chová Kick na serveru? To je velmi těžké posoudit. Kick se do chatu vůbec nezapojuje, takže o něm nemůžu říci, jestli je dobrý, nebo špatný hráč. Promiň Screppy :) .

Kick,

pokud se hádkám radši vyhýbáš, nevím, proč chceš mít M nebo Admina. To budeš muset řešit pořád. :repair:

To mi stačí, díky.. Už jsem si udělal tvůj obrázek Kick. :) :D
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Kick » čtv 13. srp 2015 18:50:31

nevyhýbám se hádkám ale nikdo se nehádá se mnou jak říkám jsem nekonfliktní a M. ni admin nejsem takže není důvod se zapojovat do jiných hádek pokud jde o tohle
Kick
Začátečník

Příspěvekod Screppy » čtv 13. srp 2015 20:04:24

Zamítnuto!

[LOCK]
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama