Chtěl bych nahlásit hráče Froxiss, netlem, Lawson za používání hacků (radaru) na serveru Fun#1.
Už několikrát se opakovala ta samá situace, kdy nás tyto hráči pouze nějakým zázrakem našli. Poprvé se to stalo, když jsme si s kamarádem stavěli náš dům, který je ukryt v horách na kraji mapy. Tak to jsem ještě bral jako náhodu, která se může stát. Druhá situace nastala když se nám s kamarádem podařilo usmrtit jednoho z "hackerů", poté co jsme ho vylootovali, zabili jsme ho znovu, už jsme se vydali domů s tím, že za námi nikdo nejde. Z ničeho nic asi, když jsme přešli skoro 1/4 mapy ( od hangáru na louku před Bigem) po nás začali všichni z party střílet z hor za námi. Ještě než sešli z hor tak jsme se ukryli v horách naproti, kde jsme měli dům, ale protože jsme věděli, že oni znají pozici našeho domu tak jsme se schovali na místě, kam nejde vidět ze země a můžete se tam dostat jen jednou cestou což je malá římsa. Čekali jsme na tomto místě cca. 2 minuty, když jsme náhle uslyšeli, že kolem nás někdo chodí. Trvalo jim zhruba 2 minuty než toto místo objevili. Opravdu jasný náznak radaru, který jim ukazoval naši pozici na kterou se ovšem nemohli dostat, protože je velmi těžce přístupná. Třetí příhoda se stala asi o půl hodiny později kdy se pro změnu mým kamarádům podařilo zabít tuto bandu u Faktorky. Po vybrání všech baťohů se vydali na cestu k jejich domu, který je u Smallu. Celou cestu za nimi nikdo nešel ačkoliv tvrdí něco jiného a brání se neustálými nadávkami. Z ničeho nic asi po 10 minutách se objeví celá parta u jejich domu a to mě donutilo ztratit čas psaním téhle stížnosti, protože 3 obrovské náhody ve stejný den to už je opravdu moc...
Obrázek je jen dodatek kde je vidět, že hack zkoušeli zapnout ale údajně "nefunguje" . Také jsem zjistil, že je srdce netíží a jestli dostanou BAN tak si koupí jakýsi UNBAN za reálné peníze, což absolutně nechápu.