• Reklama

Žádost o M/+

Žádost o M/+

Příspěvekod Almoondik » úte 18. srp 2015 15:31:27

1) Server Normal
2) Nick (Ve hře) Almoondik
3) Nějaký kontakt (Skype/E-mail) novotnyjunior@seznam.cz
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! HOTOVO
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. HOTOVO
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! SNAD HOTOVO
7) Váš věk 19
8) Něco o vás Bydlím v Praze, Mám rád střílečky a rád řeším nesrovnalosti na serveru
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3! HOTOVO
10) Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!) HOTOVO
11) Musíte mít skype, napsat jméno! (Jde o zrychlenou psatelnou komunikaci!) jakub.novotny112
12) Podmínka: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp. HOTOVO
Almoondik
Začátečník

Reklama

Re: Žádost o M/+

Příspěvekod Screppy » úte 18. srp 2015 17:45:24

Odpovíš mi na pár dotazů:
1) Napiš mi o sobě něco víc, abych si udělal menší obrázek :D

2) Proč chceš dělat Moderátora

3) Jaký máš zkušenosti s rustem

4) Přibližně jak dlouho hraješ rust, bo tvůj nick mi nic neříká.. :D

5) Až budu mít zodpovězené tyto dotazy, tak si promluvíme o tom na TS3, chci to ještě pak slyšet. :)
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Almoondik » úte 18. srp 2015 18:04:08

1) Napiš mi o sobě něco víc, abych si udělal menší obrázek :D tak je mi 19 jsem z Prahy hrál jsem 8 let závodně florbal. jeden rok Atletika za Slavii a ktomu jeden rok Kung-Fu uspěsně jsem dokončil závěrečne zkousky na ucnaku takze asi tak :D

2) Proč chceš dělat Moderátora : chci urovnávat nesrovnalosti v chatu pomáhat hráčům a to bez vyjímek.
navíc jsem si nevšimnul že by byl nějaký pořádek na serveru jenom když jsi tu ty :D

3) Jaký máš zkušenosti s rustem : no na rustedu uz jsem jednou admin byl mel jsem i par vlastnich serveru nevim co by jsi o zkusenostich chtel jeste slyset :D

4) Přibližně jak dlouho hraješ rust, bo tvůj nick mi nic neříká.. :D :tak rust hraju cca 2 roky
Almoondik
Začátečník

Příspěvekod Screppy » úte 18. srp 2015 18:20:04

Almoondik píše:1) Napiš mi o sobě něco víc, abych si udělal menší obrázek :D tak je mi 19 jsem z Prahy hrál jsem 8 let závodně florbal. jeden rok Atletika za Slavii a ktomu jeden rok Kung-Fu uspěsně jsem dokončil závěrečne zkousky na ucnaku takze asi tak :D

2) Proč chceš dělat Moderátora : chci urovnávat nesrovnalosti v chatu pomáhat hráčům a to bez vyjímek.
navíc jsem si nevšimnul že by byl nějaký pořádek na serveru jenom když jsi tu ty :D

3) Jaký máš zkušenosti s rustem : no na rustedu uz jsem jednou admin byl mel jsem i par vlastnich serveru nevim co by jsi o zkusenostich chtel jeste slyset :D

4) Přibližně jak dlouho hraješ rust, bo tvůj nick mi nic neříká.. :D :tak rust hraju cca 2 roky

To mi určitě stačí, popřemýšlím o tom. :)

Co se jinak týče Normalu tak vím, že tam není Moderátor, kromě Krajac, kterého tam vůbec nevídám. :D
Vím, že tam je dost velký bordel proto tam chodím častěji.. A snažím to nějak urovnat aby tam byl klid. :)
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod 449 » úte 18. srp 2015 19:39:22

Almoondik píše:5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. HOTOVO

:rofl: :rofl:

Promiň :D Mě to strašně pobavilo :D

Většinou se píše: Ano, budu aktivní, nebo každý den 3h. Si originální to se mi líbí. :)

Zase se omlouvám, že jsem zasáhl do tohoto tématu :facepalm:. Promiň Screppy :wtf:
Ralph
449
Raider

Příspěvekod Screppy » úte 18. srp 2015 19:42:09

449 píše:
Almoondik píše:5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. HOTOVO

:rofl: :rofl:

Promiň :D Mě to strašně pobavilo :D

Většinou se píše: Ano, budu aktivní, nebo každý den 3h. Si originální to se mi líbí. :)

Zase se omlouvám, že jsem zasáhl do tohoto tématu :facepalm:. Promiň Screppy :wtf:

Vůbec se neomlouvej. :) Mě to vůbec nevadí. :) Jsem rád naopak, že se staráš.
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Almoondik » úte 18. srp 2015 20:13:14

Bylo to spise pro pobavení to HOTOVO :-) ale díky za to že mi píšeš do mého postu :DDD jsem pocťen :D
Almoondik
Začátečník

Příspěvekod Anthel » stř 19. srp 2015 10:22:35

Co si budem nalhávat, v YTB ses choval dobře ... Potom si byl znám v jiném clanu, pokuď se nepletu eXe...
Je to rozlehlý clan, momentálně dominuje na Normalu pokuď se nepletu, určitě není dobrý být moderátorem už jen proto protože jsi v tomhle clanu :).. Obecně bych možná byl i rád protože se nechováš zas tak špatně, ale jde tu o již hrající hráče.. Nevím jestli tam bude v budoucnu nějaký moderátor potřeba ale zatím to tam nějak hrozný není .. Mrknu ještě na Krajace a kdyžtak uvidíme ale nápad by to byl špatný, dát tě moderátorem ...
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Almoondik » stř 19. srp 2015 11:18:15

Anthel soudiíš mě podle toho v jakém klanu hraju ? nemyslím si že to je vůči mě fér :-) nároz na mě měj jaký koliv v tom ti nebráním ale nesuď mě podle toho s kým hraju je to to same jako bych ti řekl že je s tebou fajn pokec ale jsi admin tak proto se s tebou bavit nebudu nemyslím že mé chování je nějak odpuzující myslím si že vše řeším s chladnou hlavou

Almo
Almoondik
Začátečník

Příspěvekod Screppy » stř 19. srp 2015 11:24:52

No, musím teď souhlasit s Anthelem, já taky nemám moc rád aby Moderátor byl v klanu kde je víc jak 3-4 hráčů... To je pak taký to, že se budeš zastávat členů klanu, popřípadě nebudeš je mutovat za vulgární slova, pak by to třeba došlo i bezdůvodné mute...

Jako nevím no, ještě to pořeším s Anthelem, a dám ti sem vědět, jestli jsi přijat či ne. :) Ale vypadá to, pro zatím, že nebudeš přijatý. :)
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Další

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama