• Reklama

Žiadost o M/+

Žiadost o M/+

Příspěvekod MaXiMuS » úte 18. srp 2015 14:38:14

1) Server - Normal
2) Nick (Ve hře) - MaXiMuS
3) Nějaký kontakt (Skype/E-mail) - ivan.marek9
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! - Mám, hrajem viac jak polroka
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. - Na serveru som okolo 4 hodin a na forku tiež dosť často, na forku pomáham s každým problem ktorý zvládnem
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! - Mám

7) Váš věk - 15
8) Něco o vás - Pochádzam zo Slovenska, Hrám florbal za Mestsky klub, tiež mám rád hokej, futbal, hádzanu a cyklistiku.
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3! - Mám
10) Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!) - Mám
11) Musíte mít skype, napsat jméno! (Jde o zrychlenou psatelnou komunikaci!) - Mám, ivan.marek9
12) Podmínka: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp. - Mám

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chcel by som byť Moderátor skor preto aby som dozeral na chat a pomahal ostatným hráčom, keď si myslite že Moderátora chcem pre vip, tak mi vip vobec nemusíte dávať, ide mi skor o kontrolu servera nád urážkami a porušovaním pravidiel. Dokážem udržať chladnú hlavu v tažkych prípadoch, na rustedu hrajem pod novým nickom MaXiMuS, predtým som hral pod menom Nero ale bol další hráč ktory si to meno začal použivať na inom serveru tak som si ho zmenil.Myslim si že s ostatnými z admin teamu vychádzam v pohode.Už skoro od začiatku čo hrám rust hrávam s klanom VnD - Vendetta, v klane su dobrý hráči a s VnD nebol žiadny problém maximálne ten s údajným zastavovanim ktory sa vyriešil.
MaXiMuS
Raider

Reklama

Re: Žiadost o M/+

Příspěvekod Screppy » ned 06. zář 2015 16:01:38

Přijatý!

[LOCK]
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama