• Reklama

ŽÁDOST O A NEBO M

ŽÁDOST O A NEBO M

Příspěvekod Zippy » ned 13. zář 2015 21:00:35

Ahoj tady Zippy <------------ Server : NORMAL

Chtěl bych celý AT požádat o přečtení této žádosti.

Něco o mě

Je mi přes 18 let a jsem ze Středočeského kraje. Chtěl bych pomoct rozvíjet server a pomáhat kolem problému serveru. Rád programuji skripty a opravuji problémy serveru VPS tak i VDS. Rust hraju kolem 1 roku, jak tady, tak na dalších mnoho serverech. Kromě počítačů se zajímám o programování a správů leteckých přístrojů. Hraju fotbal, florbal, modeluji na PC. Rád pomáhám hráčům s problémy, když se jim nedaří připojit na server. Jsem vlastníkem jednoho osobního VPS serveru, takže toho o tom dost vím. Jinak studuji leteckou vysokou školu. Zažil jsem i klan HoRn to možná dlouhodobý hráč RUSTEDU mohl vědět kdy tu byl tento klan. Mým velkým zájmem je pilotováni soukromých letů.

Proč bych chtěl být součástí AT?

Chtěl bych být v AT, protože bych chtěl být součástí vývoje tohoto serveru. Chtěl bych se podílet se svými návrhy a nápady jak vylepšit či opravit server. Chtěl bych poprosit stávající moderátory aby zlepšili komunikaci na serveru a více začali dbát na pořádek serveru. tzn nenechali aby si hráči nadávali do svých rodin a svého okolí. Začít více dávat MUTE!! Plesky až si to přečteš tak ber do AT většinu rozumných lidí co pochopí co je to ( STAROST ) a né moderátory kteří se o nic nestarají.
Chtěl bych pochválit Moderátora MaXimuSe ,že zvládá rychle dávat MUTE hráčům co vulgárně oslovují ostatní hráče. :D :D
Mám nahráno více jak 20 h na serveru. Mikrofon mi zcela dobře funguje. Rozum mám na dost normálního člověka :) :D Aktivita na forku je celý den a i celou noc a ve hře jsem v odpoledních hodinnách.

Email: Zippy.be@email.cz <------------- Nespamujte prosím :D
TS3 : Mám a dokážu se zařídit podle potřeby.
Nick mám stejný jak ve hře tak na forku :)

Doufám že jsem splnil žádost a všechny body co jsou potřeba :D Zatím se mějte a dobré hraní ( GOOD GAME ) :D
Naposledy upravil Zippy dne ned 13. zář 2015 21:56:23, celkově upraveno 1
Zippy
Začátečník

Reklama

Re: ŽÁDOST O A NEBO M

Příspěvekod Screppy » ned 13. zář 2015 21:21:45

Máš to pěkně napsaný, už jsem tě viděl na serveru, a vůbec se nerereš (když už to tak řeknu :D ) Je vidět, že jsi rozumný člověk...

Já jsem pro! :)
Ať se ti daří v životě a ve škole ;)
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Zippy » ned 13. zář 2015 21:26:52

Ahoj děkuji a zároveň přeji i tobě. Hodně štěstí a hlavně samé úspěchy.
Zippy
Začátečník

Příspěvekod Zippy » ned 13. zář 2015 21:31:41

Jinak doufám Screppy že se někdy uvidíme i na serveru.
Zippy
Začátečník

Příspěvekod Screppy » ned 13. zář 2015 21:37:35

Zippy píše:Jinak doufám Screppy že se někdy uvidíme i na serveru.

Já tě tam už viděl :D Ty mě ne, jelikož jsem v invisu.. :) ale určitě mel uvidíš, skoro každý den kolem 5-6 hodiny tam snad budu.. Poněvadž celý týden mám praxi "práce" ;)
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Zippy » ned 13. zář 2015 21:44:36

Ok :D
Zippy
Začátečník

Příspěvekod MaXiMuS » ned 13. zář 2015 22:07:09

Ako dikes že si ma tam pochvalil :lol: ,ale čo si pametam tak ja som tebe ani raz mute nedal a nič si proti mne si nemal, v podstate som ťa na normalu vobec nevidel to bude asi tým že sa nezapájaš do hádok, nespamuješ a nenadávaš. Ja osobne na normalu dalšieho M nepotrebujem som tam každý deň, ale keby že by si bol prijaty nič by som proti tomu nemal. Ja ale musim povedať že ta žiadosť sa mi dosť páčila, to je zamňa asi tak všetko. :D
MaXiMuS
Raider

Příspěvekod Zippy » pon 14. zář 2015 14:10:25

Ahoj

Moc děkuji za přečtení a za tvůj názor vůči mé žádosti. Kdyby jsi potřeboval pomoct tak rád pomůžu a rád se zapojím.
Zippy
Začátečník

Příspěvekod Pleskac » úte 15. zář 2015 17:48:21

Dobře si přijat ale si už poslední nikoho dalšího neberem :D LOCK
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama