1) Server : Hardcore
2) Nick : TheHyntex482
3) Nějaký kontakt : Skype: adoohajnala / E-mail: WaIx8@centrum.sk
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! Rust už hrám cca 2 roky, tak asi mám nahráno 20 hodin
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru: na fóru som vždy ked hrám Rust, alebo iba ked mam zapaty PC
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! : i ked som na niečo naštvany tak si to nevibijam na hračoch a nie na niekom kdo z tým nemá nič
7) -- je mi 14 tak to nevím či vám to bude stačiť
8) Něco o vás : Rád hrám vo volnom čase nejaké survival hry a pod. Ked ma to už prestane baviť tak idem niekde von hrať Napr. futbal
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3! : To je samozrejmosť som na skype nebo na Tsku
10) -- Mikrofon mam vcelku dobry, mam Headset čiže ma niekedy až moc dobre počuť
11) Musíte mít skype, napsat jméno! : ako som už pisal skype mam použivam ho asi tak často ako tsko SKYPE : adoohajnala
12) Podmínka: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp. To je troška problem lebo NICK TheHyntex482 mi to nechcelo uznať tak som si dal tento nick dúfam že z tym nebudu problémy
Dúfam že sa vam to nebude zle čitať pretoze som zo Slovenska, a tiež by som chcel zmierniť nadávky v chatu lebo tych tam je VELMY VELA