• Reklama

Práva M na Normal #1

Re: Práva M na Normal #1

Příspěvekod SaJs0 » čtv 24. zář 2015 20:37:10

Screppy píše:
449 píše:Nejraději bych Vám to zamkl, ale je mi líto Dema, protože je to jeho žádost a nemůže za to, že se tu hádáte!

Sakra, proč to řešíte tady?! Neumíte si to vyříkat na TeamSpeak?

Jak si to tak čtu, tak chyba je na obou stranách. Maximus, sajs0 napsal: nábor je uzavrení ale škoda že všetci 3 moderátori sú z jedného klanu ... Ty mu na to napíšeš, že děkuješ za inteligentní komentář a tím to celé začalo...

Maximus, To jsi mu to nemohl napsat nějak lépe? Sajs0 se okamžitě urazil a já se mu nedivím.

Sajs0, To si děláš srandu? Takhle se nechat vytočit.

Prosím tě, tohle by nevytočilo ani mě.. :facepalm: Až tu zítra budu tak tohle všechno smažu, aby to hráči nemuseli číst.. Jinak, pěkný příklad děláte pro hráče.. :facepalm: :facepalm: třeba ty SaJs0 -> ten tvůj poslední příspěvek co jsi tu napsal.. :facepalm: ty vulgarizmy.. :facepalm:

:D JA se už na tom smejem začalo to na servery keď si mderátori hrát z mutem ... ale už na to seru skončil sem z rustedom až odídu zase budu hrát ....vymažem všetko čo sa tam písalo aby chudák demo nemal pokazenú žiadosť
SaJs0
Raider

Reklama

Příspěvekod Screppy » pát 25. zář 2015 7:00:48

SaJs0 píše:
Screppy píše:
449 píše:Nejraději bych Vám to zamkl, ale je mi líto Dema, protože je to jeho žádost a nemůže za to, že se tu hádáte!

Sakra, proč to řešíte tady?! Neumíte si to vyříkat na TeamSpeak?

Jak si to tak čtu, tak chyba je na obou stranách. Maximus, sajs0 napsal: nábor je uzavrení ale škoda že všetci 3 moderátori sú z jedného klanu ... Ty mu na to napíšeš, že děkuješ za inteligentní komentář a tím to celé začalo...

Maximus, To jsi mu to nemohl napsat nějak lépe? Sajs0 se okamžitě urazil a já se mu nedivím.

Sajs0, To si děláš srandu? Takhle se nechat vytočit.

Prosím tě, tohle by nevytočilo ani mě.. :facepalm: Až tu zítra budu tak tohle všechno smažu, aby to hráči nemuseli číst.. Jinak, pěkný příklad děláte pro hráče.. :facepalm: :facepalm: třeba ty SaJs0 -> ten tvůj poslední příspěvek co jsi tu napsal.. :facepalm: ty vulgarizmy.. :facepalm:

:D JA se už na tom smejem začalo to na servery keď si mderátori hrát z mutem ... ale už na to seru skončil sem z rustedom až odídu zase budu hrát ....vymažem všetko čo sa tam písalo aby chudák demo nemal pokazenú žiadosť

Já jsem s nima taky už řešil to mutování, alex99,Zippy,MaXiMus(Nero) těm všem jsem to už říkal ať si s tím nehrajou, jestli to stále dělají tak o tom nevím, ale když jsem byl na pohledy na serveru tak to bylo v pohodě, nic tam neprobíhalo, a jestli se tam něco dělo nebo stále děje, dej mi o tom vědět do PMky.
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod MaXiMuS » pát 25. zář 2015 16:43:11

:rofl: :rofl: Sajso začal si si vymýšlať a pisať nezmyselne vety v ktorých len nepravom obvinuješ a uražaš, to je tak všetko :rofl: :coffe:
MaXiMuS
Raider

Příspěvekod alex99 » pát 25. zář 2015 17:56:44

My si s mutováním nehrajeme..... Jediný problém tu má SaJso pořád se mu něco nelíbí a pořád by něco měnil. Myslím si že serveru pomůže když odejde :). btw nechápu jak někdo jako on mohl dostat práva když neustále někoho uráží a nic nebere vážně :)
alex99
Lovec lidí

Příspěvekod SaJs0 » pát 25. zář 2015 18:12:53

Prečo to píšte sem je toto stížnosť ja myslím že je to žiadosť o práva a obaja ste najvatší debili ale maximalni a už se se mnou nebav ani nepíš o mne ani ja o tebe a dosť už ma tieto vaše sprosté keci netrápia kludne si tak hrajte ale pametajte si na moje slová :-) (Na Každého raz príde) :-) :!: ;)
SaJs0
Raider

Příspěvekod alex99 » pát 25. zář 2015 18:17:52

Ok tak ty navrhuješ, aby sis nás tady pomlouval urážel atp. ale my když chceme argumentovat tak hned musíme do jiné sekce pak kdo je tu debil :* Když nemáš argumenty rovnou to napiš a neodkazuj mě někam do stížností děkuji :)
alex99
Lovec lidí

Příspěvekod Screppy » pát 25. zář 2015 19:16:30

U vás mám plný, zuby. Už to neřešte, jinak budu nasraný i já !!
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Padouch » ned 27. zář 2015 11:03:14

za 1 nábor je uzavřen!
za 2 řešíte tu blbosti a ještě v topicu se žádostí o práva.

Lock
Rust Legacy a Experimental Admin Padouch
http://www.Rusted.cz
Padouch
Raider

Předchozí

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama