• Reklama

SONAR Budy - Cheaty?? Bugy??

Sem pište své dotazy a nápady

SONAR Budy - Cheaty?? Bugy??

Příspěvekod Budy » sob 17. říj 2015 21:23:17

Dobrý večer,

Rozpíšem vám tu pár vecí pre kompletnosť prípadu.
Chcel by som podotknúť na jednu vec, neviem prečo mám ban , neviem z akého dôvodu ale jedno mi je jasné že od prvého momentu kedy som sa dozvedel o ruste som hral férovo a nikdy som nemal v pláne používať tzv "hacky". Prišiel som tu s cieľom si zahrať s kamarátmi pre zábavu. Najprv to bolo však v amatérskom podaní , neskôr som to začal hrať na lepšej úrovni. To sme sa bavili o rust legacy-warez. Rozhodol som sa investovať do hry Rust pretože ma zaujalo to ako robia na novom ruste. Hrával som to solo (slovo "solo" znamená "sám" pre nižšie vekové kategórie). Hru som sa učil hrať cca (okolo) 2 mesiace. Prešiel som z rôznych serverov až na tento. To som túto hru už vedel hrať na profesionálnej úrovni. Začali sme sa tu zoskupovať so starým teamom a začali sme tu hrať. Neskôr som tu dostal ban za bugy, nejaké deti nevedia stavať domy. Dostal som unban za nedostatok dôkazov. A po chvíli tu mám zas ban a smiem sa opýtať prečo? Na túto hru potrebujete logické myslenie ktoré vám tu deti ktoré platia VIP-ka a pán Pleskáč robí v záujme väčšiny. Potom tu máme MODov. Jedným z nich je tu "pán" CirSo. Nemám čo na neho dobré povedať od začiatku sa choval ako decko a nemyslím si že má v pláne s tým prestať. Aj keď je pekné ako tu odpovedá na fóre ale stále bude decko ktoré sa predvádza. Nikdy by som neporušil pravidlá chovania sa a pravidlá serverov ako to sám robí. Pritom je to MOD a mal by dávať server dokopy a nie ničiť server v prospech seba. Dúfam že si to tu Pleskáč prečíta a odpovie mi na to. A ešte som zabudol hráčov. Niektorí sú v pohode čo sa veci týka ale niekto je tak zákerný že keď ho napríklad zabiješ tak je schopný natočiť video a tvrdiť že sú to cheaty. A bohužiaľ tých hráčov je tu viac a takto sa tvorí komunita k záhube.

Ďakujem za prečítanie, PS: CirSo tu máš zákaz komentovať.
Ako niekto random povedal:
"You'll be the best 4ever"
Budy
Raider

Reklama

Re: SONAR Budy - Cheaty?? Bugy??

Příspěvekod CirSo » sob 17. říj 2015 21:34:07

Jen jsem chtěl říct co to mělo znamenat na steamě:
Budy: čau a už sa nechcem vidieť a budem bojovať aby ti dal dole moda :) Pekný deň (mám i screenshoty na steamě kdyby BUDY se tady vymlouval)
Tak toto je fakt pěkné to si velmi dobře napsal, za to že jsem tě nahlásil + více lidí tak hned chceš bojovat aby mi sundali práva ? fakt se tu skoro brečím .. :nope:

Ok, k věci se vyjadřovat nebudu když si to přeješ :)
Naposledy upravil CirSo dne sob 17. říj 2015 21:38:45, celkově upraveno 1
Jeden výstřel, jeden headshot, jeden kill, žádný AB pouze Skill

[MOD] - rust experimental
CirSo
Lovec lidí

Příspěvekod Budy » sob 17. říj 2015 21:35:30

Neskoro už si sa vyjadril , a ako čo že som ti to napísal? MODA si nezaslúžiš a neviem prečo ti pleskáč dal , také decko nemôže mať zdravý rozum a Pleskač to dobre vie.
Budy
Raider

Příspěvekod Budy » sob 17. říj 2015 21:39:33

A ešte niečo som zabudol dodať k téme. Niekto kto tu je iba 2 mesiace a hrá rust celkovo cca 200hodín ma nebude nazývať hackerom alebo bugerom pretože na to nemáš právo. Ja hrám rust skoro rok a pol a viem čo na túto hru treba ale ty to nevieš a nikdy si neprizdnáš že sme lepší ako ostatní ktorí nás nahlásili... Skončil som nech sa vyjadrí Pleskáč.
Budy
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama