• Reklama

Mazání, banování hráču

Sem pište své dotazy a nápady

Mazání, banování hráču

Příspěvekod AfrickySoudruh » sob 24. říj 2015 12:58:38

Dobrý den hraju s Mazákem a Enersem, oba mají Bany, Mazák za to že řekl 449, že mu je 15 roků, a že je kid - 30 dnů BAN ve hře i na forum
Eners, založil témata, které mu pořád 449 lockuje za to mu i vybanoval postavy, udělejte si názor sami :coffe: :coffe: :wtf: :wtf:
AfrickySoudruh
Lovec zvířat

Reklama

Re: Mazání, banování hráču

Příspěvekod Shark » sob 24. říj 2015 13:00:22

Pred 5min tu bola ešte tá téma :rofl: :rofl: :rofl:
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Příspěvekod AfrickySoudruh » sob 24. říj 2015 13:03:55

Ano byly..., on je maže :lol: :lol:
AfrickySoudruh
Lovec zvířat

Příspěvekod AfrickySoudruh » sob 24. říj 2015 13:06:41

Hlavně že má full práva, ale fun je zalagovaný jak nikdy, baráky everywhere, ale jediné co 449 umí přijít po msíci na server a donutit někoho k "urážkám'' a potom ho vybanovat, úžasné , svatý anthel.
AfrickySoudruh
Lovec zvířat

Příspěvekod 449 » sob 24. říj 2015 13:52:44

Na fóru jsem skoro každý den.

Celé to začal Mazak. Stačilo by, kdyby mi tolik nenadával.

Eners? Stačí 1 téma ne? To, že je zamčené neznamená, že se k tomu nemůže vyjádřit někdo z AT.

Fun? Ano, je tam hodně barikád, ale to se nedá uhlídat. Lagy? Server jede krásně.

Jinak, Eners ban ve hře nemá.
Ralph
449
Raider

Příspěvekod AfrickySoudruh » sob 24. říj 2015 14:19:02

tolik nenedával, pokud ti něco vadilo měl jsi mu dát mute, a né ho provokovat, a nenapsal ani jeden vulgarismus, vždy ti to vyhvězdičkoval a ty mu dáš měsíc ban ? :D zamysle se nad sebou, a proč to téma lockuješ, je to v diskuzi, chtěl aby diskutovali hráči, promiň já vím že máš IQ na bodu mrazu a nedochází ti to, projistotu mu to smažeš.
AfrickySoudruh
Lovec zvířat

Příspěvekod 449 » sob 24. říj 2015 14:37:48

AfrickySoudruh píše:tolik nenedával, pokud ti něco vadilo měl jsi mu dát mute, a né ho provokovat, a nenapsal ani jeden vulgarismus, vždy ti to vyhvězdičkoval a ty mu dáš měsíc ban ? :D zamysle se nad sebou, a proč to téma lockuješ, je to v diskuzi, chtěl aby diskutovali hráči, promiň já vím že máš IQ na bodu mrazu a nedochází ti to, projistotu mu to smažeš.

Prosím Tě, jak jsem ho provokoval? :rofl:
Ralph
449
Raider

Příspěvekod AfrickySoudruh » sob 24. říj 2015 14:48:29

No okey, vyhl jsi se všemu podstatnému, ale já ti odpovím.
Jak jsem už jednou psal, jsi admin a pokud tě jeho chování nějak uráželo, měl jsi to mutovat a né se tam dohadovat jak namyšlený osel.
Pokud jsi se s ním chtěl dále psát měl jsi ho upozornit na možnost Bannu, jen tak prásknout BAN na měsíc je absolutně sprosté, ještě když vše vyhvězdičkoval :-D, možná bych pochopil denní ban na uklidnění, co si myslíš, že jsi pán když namačkáš 30 dnů ? Akorát ze sebe děláš kokota, a lidi se ti maximálně vysmějou, neboť banuješ hráče co na tom serveru dělaj více než ty, máš práva a nedojdeš tam na french udělat pořádek, jsou tam fpskové záseky, a nikdo se o to nepostará, děláš jen bordel, fakt suprový admin.
AfrickySoudruh
Lovec zvířat

Příspěvekod 449 » sob 24. říj 2015 14:55:22

AfrickySoudruh píše:No okey, vyhl jsi se všemu podstatnému, ale já ti odpovím.
Jak jsem už jednou psal, jsi admin a pokud tě jeho chování nějak uráželo, měl jsi to mutovat a né se tam dohadovat jak namyšlený osel.
Pokud jsi se s ním chtěl dále psát měl jsi ho upozornit na možnost Bannu, jen tak prásknout BAN na měsíc je absolutně sprosté, ještě když vše vyhvězdičkoval :-D, možná bych pochopil denní ban na uklidnění, co si myslíš, že jsi pán když namačkáš 30 dnů ? Akorát ze sebe děláš kokota, a lidi se ti maximálně vysmějou, neboť banuješ hráče co na tom serveru dělaj více než ty, máš práva a nedojdeš tam na french udělat pořádek, jsou tam fpskové záseky, a nikdo se o to nepostará, děláš jen bordel, fakt suprový admin.

1. Neodpověděl jsi mi na otázku.
2. Nijak jsem se sním nedohadoval.
Ralph
449
Raider

Příspěvekod 449 » sob 24. říj 2015 16:23:17

Promiň, já Ti smazal tu zprávu, teď vážně nechtěně. Klidně si ji napiš znovu. :D

K té zprávě.

1. Důvod banu? Urážky.
2. Pořád si mi neodpověděl na otázku díky.
Ralph
449
Raider

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama