Dobrí deň, môhli by ste vrátiť normálne air dropi? Pretože už vôbec nevidno lietadlo ani ho nepočuť a airdrop si začne padať z ničoho nič iba to napíše přiháchi zásobi a človek čo má napríklad rustko na lište airdrop nepočuje. Tiež samotné airdropi padajú dole hlavou. Myslím že viacerím to vadí môžete to opraviť?
Přijde mi to zbytečné to dávat zpátky, já jsem s tím spokojený nevím jak ostatní hráči, ale vypadá to že jsou spokojený. Je to takto lepší nepadá kvůli tomu server a nelagguje to ani už..
beacon je podla mňa na nič pretože ak si v strede bitky a začne padať air tak si sa kedysi iba pozrel kde padal a išiel po ňom no tu musíš napísať /beacon a na to vela krát nemáš čas tiež musíš ísť do všetkých smerov aby si zistil kde sa ti to ubera a ísť tadial kedisi to bolo ovela jednoduchšie...
Podľa mňa to je dobré a na to je príkaz/beacon. A keby sa opravilo že náhodné dropy padali. Ale to lietadlo nebude! Lebo by padal stale server a prosili by ste o restart aby sa mohli pripojiť vaši kamaráti.