• Reklama

NÁBOR NA MODERÁTORA

NÁBOR NA MODERÁTORA

Příspěvekod qWi » pon 21. bře 2016 17:21:05

1) Server - Normal1
2) Nick (Ve hře) - TvujOsud
3) Nějaký kontakt - qWii@post.cz
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! - Samozřejmost. Veškerý čas trávím na hře.
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. - Na serveru jsem jen jak to jde. Mám 17let a chodím do školy. Na fórum jsem moc nechodil, ale to se změní! :-)
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! - Myslím, že občas to znát nejde, ale je tam něco. 8-)
7) Váš věk - 17. (za dva měsíce 18)
8) Něco o vás - Tak mám 17 let. Když nejsem s přítelkyní tak sedím u rustu.
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3! - Bez toho nejde žít. :D
10) Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!) - Mám. Nejsem 100let po zadu! :-)
11) Musíte mít skype, napsat jméno! (Jde o zrychlenou psatelnou komunikaci!) - rostikcar
12) Podmínka č.1: Snažit se pomáhat hráčům na serverech ještě před přijetím a nebo mít nějaký počet smysluplných příspěvků na forum. - Pomáhat hráčům se snažím. Jde o rady do začátku apod..
13) Podmínka č.2: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp. - Na fórku jsem qWi a po wipe se to změní i ve hře :-)

Proč vlastně chci být moderátor? - Na serveru si hráči nadávaj do rodiny a pod.. nebaví mě to číst.
Jsem na serveru FURT.
Rád podpořím server NORMAL*1 dalším MODERÁTOREM a sem ochotný přestat hrát a pomáhat jen nováčkům rady,návody a pod..
Nečekám nic jiného než "hejty" + narážky. Z toho se život nezboří :-)
Děkuji..
qWi
qWi
Kámen

Reklama

Re: NÁBOR NA MODERÁTORA

Příspěvekod Drasiik » pon 21. bře 2016 20:34:39

Netreba žiadneho M. Je tam Separ.
Drasiik
Raider

Příspěvekod qWi » úte 22. bře 2016 18:18:16

Jasně je tam Separ, který v popisu píše, že je tam od rána do večera a poslední dva dny tam nebyl. (y)
qWi
Kámen

Příspěvekod Separ » stř 23. bře 2016 1:34:54

Mám teď nějaký problémy. Chodím tam, ale teď ne moc často. Co se týče tvé žádosti tak netuším proč si jí podal.. Napsal si, že nechceš číst nadávky do rodiny, Sám do ní nadáváš. Párkrát jsem ti dal mute. NE
Separ
Raider

Příspěvekod qWi » stř 23. bře 2016 9:06:52

Separ píše:Mám teď nějaký problémy. Chodím tam, ale teď ne moc často. Co se týče tvé žádosti tak netuším proč si jí podal.. Napsal si, že nechceš číst nadávky do rodiny, Sám do ní nadáváš. Párkrát jsem ti dal mute. NE

V životě sem nenadával do rodiny! Tak nevím co tu práskáš za blbosti. Ale asi nejsi v pořádku :-)
qWi
Kámen

Příspěvekod Separ » stř 23. bře 2016 11:57:46

Nepřijatý [LOCK]
Separ
Raider

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama