DarkDevilCZ píše:všude bych to rozhodně nedával a wipe je většinou předem naplanovaný
TomiKrupi píše:DarkDevilCZ píše:všude bych to rozhodně nedával a wipe je většinou předem naplanovaný
Já bych ten wipe dal uplně vklidu všude ... Nikdo nikde nehraje a dokud nebude wipe tak tu nikdo nezačne ... S tak málo lidma to nemá cenu začínat
piskota píše:TomiKrupi píše:DarkDevilCZ píše:všude bych to rozhodně nedával a wipe je většinou předem naplanovaný
Já bych ten wipe dal uplně vklidu všude ... Nikdo nikde nehraje a dokud nebude wipe tak tu nikdo nezačne ... S tak málo lidma to nemá cenu začínat
treba ho naplanovat a nie ze jeden den je vsetko ok a na druhy den wipe
TomiKrupi píše:Já bych ten wipe dal uplně vklidu všude ... Nikdo nikde nehraje a dokud nebude wipe tak tu nikdo nezačne ... S tak málo lidma to nemá cenu začínat
Arthos píše:Súhlasím sharkom, dal by som niekedy blízko dňa WIPE a zaz wipe o 2 mesiace a niake tie eventy môžu byť.Alebo spraviť nový server(hra) kde by bolo 30 hráčov denne aj viac. Napr- MC, CS:GO, A ESTE NiAKE HRY. A niake dobre turnaje:D
ShakyCZ píše:Sharku, já co bylo dřív na Rustedu si ještě pamatuju, každý server byl plný a aby jsme se připojili tak jsme to museli furt zkoušet bylo furt plno, ale i když bylo plno, tak tam takový lagy nebyly, protože dodržovali pravidla, teď ne že je barák 200 m od sebe, ale 1m od sebe + polovina lidí co ty baráky vlastní, tak už tady nehrajou.