• Reklama

Proč dáváte wipe stejně jako na revolution?

Sem pište své dotazy a nápady

Proč dáváte wipe stejně jako na revolution?

Příspěvekod MojoCZ » pon 25. dub 2016 9:21:40

Zajímalo by mě proč dáváte wipe stejně jako na revo. Logicky bych dával wipe s odstupem 14 dnu od revo. Co já vim tak plánovaný wipe měl být 29. Najednou kozel dál na web že dá wipe a vy jste ho dali taky. Také je divné že kozlovi nefunguje server hnedka po wipe. Někdo na to útočí a mě i ostatním hráčům přijde že v tom máte prsty vy. Doufám že to není pravda. 14 dní po wipe jsem hrál na revo. Nelaguje se tak jako rusted a po 14 dnech jsem přecházel na rusted kvůli wipe. Přijde mi divné že najednou dáváte wipe stejně jak kozel. Jestli vám chybí hráči dávejte wipe s odstupem. Revolution je pro mě na prvním místě. Ale na rustedu se mi líbí shop. KD tabulk a apd. Chápu že chcete mít na jednom serveru 50 lidí a na druhém 70 jako on ale s tímhle přístupem toho nedosahnete. Kozel sice má v picí chod serveru ale aspoň tam nejsou jebli admini jako tu nejmenuju každej ví koho myslím. Preberte si to jak chcete vyjádřil jsem svůj nazor. Někdo mě podpoří někdo ne mám v picí jestli mi dáte ban mám taky v pici. A jestli utocite na revo tak papa rusted. Nebudu hrát radši vůbec než u někoho kdo neumí sehnat hráče slušnou cestou. Doufám že moje domněnka není pravda. A nechápu proč jste odebrali hráči darkdevil móda byl to jedinéj moderátor co na mě zapůsobil a nechoval se jak ....... Kdo chce vyjádřete se take.
MojoCZ
Začátečník

Reklama

Re: Proč dáváte wipe stejně jako na revolution?

Příspěvekod aJsemTuZas » pon 25. dub 2016 10:47:33

Proč slušnou cestou když to jde takhle a rychleji a zároveň poškodí konkurenci :) a mód mi byl odebrán protože Paaaaan tvorstva o velký a všemocný Screppy I. Tak rozhodl bez důvodu a důkazu :) zajímalo by mě kdo se bude starat o fun atd.. Screppy asi ne nebo veme nějaké děcko ze serveru jak mi napsal? Pochybuju Pleskač by se mohl probrat že mu Screppy ničí server.
aJsemTuZas
Kámen

Příspěvekod Woffik » pon 25. dub 2016 12:48:08

DakDevil o FUN sa bude starať Shark dostane tam Admina.
A ten wipe bol asi nechtiac náhodou
Woffik
Admin Rust

Příspěvekod Shark » pon 25. dub 2016 13:06:03

Arthos píše:DakDevil o FUN sa bude starať Shark dostane tam Admina.

To nie je ešte iste či ho dostanem...
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Příspěvekod aJsemTuZas » stř 27. dub 2016 23:00:36

nice takže admina dostane tne kdo tahá kabel jak všichni jeho přátelé reza a spol.. nice a teď mi řeknete že tenhle server nejde do sraček GJ plesky nechal si screppyho aby ti dosral server GJ drawax giver shark kabelák to tu je krásný AT :) jen tak dal
aJsemTuZas
Kámen

Příspěvekod Woffik » čtv 28. dub 2016 5:34:50

:D Čo ako viem ten server si kazil ty.
Woffik
Admin Rust

Příspěvekod Drawax » pát 29. dub 2016 17:01:27

aJsemTuZas píše:

nice takže admina dostane tne kdo tahá kabel jak všichni jeho přátelé reza a spol.. nice a teď mi řeknete že tenhle server nejde do sraček GJ plesky nechal si screppyho aby ti dosral server GJ drawax giver shark kabelák to tu je krásný AT :) jen tak dal

:o jakých givech to mluvíš mě celkem zajímá ?!?Nikdy jsem nikomu nic negivnul tak se uklidni!
Obrázek
Potřebuješ pomoct? Jsem na tsku nebo napiš soukromou zprávu.
Drawax
Raider

Příspěvekod Shark » pát 29. dub 2016 18:11:11

aJsemTuZas píše:

Shark kabelák? To aby som sa vždy zohýbal dozadu k počítaču? Šak by som moc schudol... Toto nie :D
Keby niečo tak som mal ban za radar a nie kabel... A čo sa týka toho, že rusted ide tam kam si napísal, tak to si zas nemyslím...To, že mi dali z5 admina, znamená, že na Fune bude bývať viacej Eventov, čo by sem mohlo prilákať viac hráčov... ;)
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Příspěvekod Screppy » sob 30. dub 2016 14:43:50

aJsemTuZas píše:

Zamykám, neřeším tě..
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama