• Reklama

Admin - Rottweiler

Admin - Rottweiler

Příspěvekod Rottweiler » sob 22. srp 2015 10:10:48

1) Server: Fun
2) Nick (Ve hře): Rottweiler
3) Nějaký kontakt (Skype): bestSVK7
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin!: Mám
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru.: Na serveri cez víkendy a prázdniny 4-6 hodín, a cez pracovný týždeň 2-3 hodiny, na fórum zájdem tak 5-10 krát za den.
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka!: Mám
7) Váš věk: 16 (1998)
8) Něco o vás: Volám sa Roman, mám 16 rokov. Budem druhák na strednej, odbor grafik. Počúvam rap a trap. Prezívka vznikla podla plemena psa rotvajler, ktorých som mal dvoch. Admin som bol už na rôznych hrách ako je CS 1.6, GTA:SAMP, Minecraft atd. bol som admin aj na najvačšiom československom portáli, ktorý sa na tieto hry špecializuje. Bol som chvíľku moderátor aj tu na rusted na serveri Fun. Vtedy som sa volal myslím "Roman". Čo sa týka rustu, tak ho hrám sám a nejsom v žiadnom klane a ani neplánujem do nijakého ísť. Chcem si zahrať survival a nie co-op.
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3!: Mám
10) Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!): Mám
11) Musíte mít skype, napsat jméno! (Jde o zrychlenou psatelnou komunikaci!): Mám (bestSVK7)
12) Podmínka: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp.: Používam.
Rottweiler
Začátečník

Reklama

Re: Admin - Rottweiler

Příspěvekod Screppy » ned 23. srp 2015 17:24:09

Počkej, počkej, proč chceš jako hned Admina ?

Myslím, že to je zbytečné brát teď na Fun nějakýho Admina.. + k tomu jsou na serveru cca 4 Moderátoři: Já,Anthel,Affinogenow a 449 čeká na práva, které nemá ještě nahozené, což nevím proč, když my jo.

Co se týče Admina, tak po wipu možná v půlce se vyprdnu na hraní, kvůli škole a dám si tam Hl.Admina..

Co se týče tebe, tak tě vídám poměrně často na serveru chováš se poměrně dobře, ale jako nevím no.. Jako dát jen tak někomu pro začátek Admina mi nepřijde teda moc dobrý nápad. :) Nemusíš to dopadnou dobře, ale zase to může být naopak dobrý. :D

No, heleď vůbec ti nevím.
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod 449 » ned 23. srp 2015 22:23:58

Rottweiler píše:Bol som chvíľku moderátor aj tu na rusted na serveri Fun.

Ahoj,

proč už nejsi moderátor?
Ralph
449
Raider

Příspěvekod Rottweiler » pon 24. srp 2015 7:01:53

449 píše:

Ahoj,

proč už nejsi moderátor?

Kamaráti ma nalákali na dotu a mňa to začalo tak baviť že som tam hneď nahral asi 1000 hodín a už som nemal čas na moderovanie :)

Screppy píše:Počkej, počkej, proč chceš jako hned Admina ?

Myslím, že to je zbytečné brát teď na Fun nějakýho Admina.. + k tomu jsou na serveru cca 4 Moderátoři: Já,Anthel,Affinogenow a 449 čeká na práva, které nemá ještě nahozené, což nevím proč, když my jo.

Co se týče Admina, tak po wipu možná v půlce se vyprdnu na hraní, kvůli škole a dám si tam Hl.Admina..

Co se týče tebe, tak tě vídám poměrně často na serveru chováš se poměrně dobře, ale jako nevím no.. Jako dát jen tak někomu pro začátek Admina mi nepřijde teda moc dobrý nápad. :) Nemusíš to dopadnou dobře, ale zase to může být naopak dobrý. :D

Admina som chcel, pretože je tam už dosť moderátorov a myslel som, že to nebude až taký problém keď už som tu bol moderátor a nerozišli sme sa vôbec v zlom. A hlavne som úplne nestranný s nikým nehrám a nikto s mojich známych rust nehrá :). Nehnevaj sa ak som to nejako prepískol, ale báť sa naozaj nemusíš.
Rottweiler
Začátečník

Příspěvekod SaJs0 » pon 24. srp 2015 7:58:16

Na fanu sú dosť moderátori a keď treba tak aj admini :-)

A [A] Ty nedajú zo začiatku :-)
SaJs0
Raider

Příspěvekod Screppy » pon 24. srp 2015 11:47:46

Rottweiler píše:
449 píše:

Ahoj,

proč už nejsi moderátor?

Kamaráti ma nalákali na dotu a mňa to začalo tak baviť že som tam hneď nahral asi 1000 hodín a už som nemal čas na moderovanie :)

Screppy píše:Počkej, počkej, proč chceš jako hned Admina ?

Admina som chcel, pretože je tam už dosť moderátorov a myslel som, že to nebude až taký problém keď už som tu bol moderátor a nerozišli sme sa vôbec v zlom. A hlavne som úplne nestranný s nikým nehrám a nikto s mojich známych rust nehrá :). Nehnevaj sa ak som to nejako prepískol, ale báť sa naozaj nemusíš.

Dobře, hele.. až budeš mít čas v blízké době tak si popovídáme o tom na TS3. A uvidíme co bude dál.. :)
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod XERY » čtv 16. čer 2016 22:10:07

Na servery som ťa už dlho nevidel takže zatial NEPRIJATÝ
XERY
Raider

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama