nelocknul jsem ho já.
Ale napsal si to po tom, co už locklé bylo... Protože si věděl, že bych zase měl nějakej argument...neříkám že se mi to nelíbí. ale už vidím jak by se něco řešilo přes prostředníka. než se potká online hráč, moderátor lidu, a admin aby něco řešili. tak už ti ten ban skončí. navíc on jako tvůj právník by musel znát každý detail který pak bude předávat mě. a vždy se něco ztratí a něco přibude. takže budou z toho jen zkreslené informace.
Myslím, že by to zase tak dlouhý trvání nemělo, jelikož většinou někdo z A-teamu při dávání banu sám poruší pravidla a v tom případě mě nenapadá rozumnej důvod, proč by hráč měl dostat ban a moderátor odejít bez potrestání. A že to tak je v 90% připadů, možná to bude taky v tom, že A-team nemá všechny členy v rámci možností dospělý...tvuj ban byl naprosto zasloužený, taky bych nedal 3dny ale dva. ale kvuli 1dnu bych nezpochybňoval rozhodnutí kolegy. a vzhledem k tomu jakou lživou pohádku sis vymyslel bych ti to naopak zvednul. protože nesnáším výmluvy obzvlášť ty které jsou plné výmyslů.
No tak já nejsem ten, kdo tady musí něco dokazovat. Ale vzhledem k tomu, že mi nemůžeš dokázat že lžu, tak bych tyhle pomluvy vynechal. Jo a jinak tvůj "kolega" nám dal perma ban... Takže to nebylo kvůli jednomu dnu...máš problém napiš si to na forum, ty jsi to udělal a pochodil. já každého na forum posílám pokud si myslí že jsem mu ukřivdil a napíše si topic tak 5% z těch lidi
od toho je tu sekce žádost o unban.
Jako před rokem a půl se bany za každou blbost nedávali. To je teď asi nová móda dávat mute a bany za každou blbost... To se pak nemůžete divit, že jsou všichni nespokojený... Jedinej rozumnej mi zatim přišel Drawax...Jmenuji tě neoficiálním
MODERÁTOREM LIDU zkus se vyjadřovat ke všem topicům v sekci žádosti o unban. to mužeš a nikdo ti to nemuže zakázat
jsem zvědavý s jakými argumenty přijdeš. a doporučuji ti s těmi hráči jít na TS a diskutovat o tom, po 2případech tě to přestane bavit.
tvůj nápad by tu fungoval možná 2roky zpět když tu byla rozumnější a vyzrálejší komunita. nyní kdy tu hrají převážně školáci základních škol brzy zjistíš že z diskuze s nimi si nevezmeš žádnou hodnotnou informaci
Já jsem ale psal, že lidi si najdou toho moderátora lidu... Takže si ho najde jen ten, kdo ho bude potřebovat... A hlavně jsem psal, že se jím stát nemusím zrovná já...Chápu, že komunita tohoto serveru jde pomalu ale jistě do ..., ale stejně tak i admin team si dovoluje čím dál víc, neříkám že zrovna ty, ale nevážíte si těch slušných hráčů a chováte se k nim stejně jako k těm problémovým...
Proto by jste měli mít nějakého OPPONENTA, aby si admin nejdřív řekl, jestli je ten ban adekvátní a nikdo mu pak nedělal problémy...
Já nemám nic proti dobře odvedené práci... Ale ta tu bohůžel dost chybí...
No nic, uvidíme co na to napíše Pleskač