• Reklama

Thunder Give

Sem pište své dotazy a nápady

Zhavit thundera admin práv

ANO
7
33%
NE
14
67%

Celkem hlasů : 21

Re: Thunder Give

Příspěvekod THUNDERER » čtv 11. srp 2016 21:04:30

MitaCZE píše:prosim neberte hlasy od beasts

nechápu proč by neměli hlasovat i oni přece byly u toho jak givuju plán a kladivo pro začínajícího hráče
THUNDERER
Raider

Reklama

Příspěvekod vojtasask » čtv 11. srp 2016 21:17:01

Podle mého názoru admin Thunder neudělal nic špatného, naopak učí nováčka jak začít a vůbec pochopit systém hry. Stará se o to aby se bez server šel bez problému a on si mohl v klidu hrát, dělá to ve svém volném času a zadarmo a proč by ho měl teda někdo sabotovat takovejma absurditama jako je tato stížnost ? za me je toto absurdní a taková stížnost tady nemá co dělat. s pozdravej vojtasask ;)
vojtasask
Kámen

Příspěvekod invy » pát 12. srp 2016 9:05:26

Tak snad abych se k tomu také vyjádřil...
Byl jsem u obou incidentů jak give kulometů tak give Hammeru (kladiva) a stavebního plánu, které Thunderer opravdu poskytl začínajícímu hráči, který nevěděl o hře vůbec nic, krom toho mu vcelku dlouhou dobu vše vysvětloval a pomáhal mu se vším.
Jsem si jist, že kladivo ani stavební plán ve hře na víc, herní ekonomiku nijak nenaruší.
Co se týče těch kulometů, tak Thunderer věřejně několikrát psal, že to bylo pro test a všechny vyházel, ale mohl si zvolit něco jiného, tohle byla akorát provokace a mohlo ho napadnout, že začnou spekulace o givování a podpoře jiných hráčů.
Ale vím že Thunderer je čestný admin a nikdy by nikomu nic většího než kladivo a nepoužitelné uhlí se smajlíkem nedal.
V životě jsem ho neviděl zabít hráče, když jsme raidovali jeho klan, jen se díval a nijak se do toho nezapojoval na serveru je často a stará se o pořádek a slušnou mluvu v chatu, sám mám denně 2x Mute :D Také dohlíží na to, aby se při raidech nezastavoval dům, což mnozí rádi dělají.
Takže za mě, by určitě Thunderer adminem zůstat měl.
A tebe si MitaCZE podáme, abys znovu poznal, jak těžké jsou začátky s kamenem a lépe chápal začínající hráče.
invy
Lovec zvířat

Příspěvekod THUNDERER » pát 12. srp 2016 9:19:52

:like:
THUNDERER
Raider

Příspěvekod PekloHell » pát 12. srp 2016 10:43:40

Přesně jak píše invy....
Ohledně givu kladiva a plánu... Dost silně pochybuju, že to nějak ovlivní běh serveru....ostatně jak píše invy, ono se nic jiného ani nedá k tomu napsat...Oceňuji Thunderera za ochotu při pomoci začátečníkovi, hraju Rust už dlouho a nikde jsem zatím neviděl takovou ochotu, a už vůbec ne od Admina. MitaCze,(sorry za překlepy v nicku, nepamatuju si ho přesně) Když ti Thundererova pomoc začátečníkovi nevoní, příště mu běž pomoct ty. Nicméně nepřišel jsem tu kritizovat a navážet se do ostatních, ale na obranu Admina který dělá co může aby kumunita byla spokojená ( Stejně jak tak koukám všichni nebudou ;) :repair: )
Ohledně incidentu s kulometama se nevyjadřuji, nebyl jsem online.
Ano, jsem to já , ten srá* z Beast :)
Pro některé LucasCz, nebo nějaká taková kktina, kterou jsem ještě používal na Legacy, +- před 4 rokama.
Bomby rozjíždim jen o prázdninách, jindy není čas sedět těch 19 hodin u pc a střílet kidíky , InVy mi dá za pravdu :D
PekloHell
Kámen

Příspěvekod THUNDERER » sob 13. srp 2016 10:06:05

vždy se najde ten nespokojený co se bude mstít za rest který mu přidělím viz. mute atd respektive ti co dali ANO a maj na mě pivku za to že uklidňuji lidi dostupnýma prostředkama.
THUNDERER
Raider

Příspěvekod Drawax » ned 14. srp 2016 0:33:19

[LOCK]
Obrázek
Potřebuješ pomoct? Jsem na tsku nebo napiš soukromou zprávu.
Drawax
Raider

Předchozí

Zpět na Diskuse

• Reklama