Tak snad abych se k tomu také vyjádřil...
Byl jsem u obou incidentů jak give kulometů tak give Hammeru (kladiva) a stavebního plánu, které Thunderer opravdu poskytl začínajícímu hráči, který nevěděl o hře vůbec nic, krom toho mu vcelku dlouhou dobu vše vysvětloval a pomáhal mu se vším.
Jsem si jist, že kladivo ani stavební plán ve hře na víc, herní ekonomiku nijak nenaruší.
Co se týče těch kulometů, tak Thunderer věřejně několikrát psal, že to bylo pro test a všechny vyházel, ale mohl si zvolit něco jiného, tohle byla akorát provokace a mohlo ho napadnout, že začnou spekulace o givování a podpoře jiných hráčů.
Ale vím že Thunderer je čestný admin a nikdy by nikomu nic většího než kladivo a nepoužitelné uhlí se smajlíkem nedal.
V životě jsem ho neviděl zabít hráče, když jsme raidovali jeho klan, jen se díval a nijak se do toho nezapojoval na serveru je často a stará se o pořádek a slušnou mluvu v chatu, sám mám denně 2x Mute
Také dohlíží na to, aby se při raidech nezastavoval dům, což mnozí rádi dělají.
Takže za mě, by určitě Thunderer adminem zůstat měl.
A tebe si MitaCZE podáme, abys znovu poznal, jak těžké jsou začátky s kamenem a lépe chápal začínající hráče.