1) Battlefield
2) KNTS
3) skype: nikolas.snopek - email: nikolassnopek@centrum.cz
4) Na serveru mám určitě nahráno víc jak 20h. Bude to už okolo těch 1000hodin.
5) Na serveru hraji často, teď hraji nejvíce na battlefieldu, hrával jsem i na funu, i na normalu.
6) Rozum mám
7) 14,6
8) Tákže,jmenuji se Nikolas. Jsem aktivní, společenský, a zodpovědný. Pomáham lidem s problémy, jak už s rustem, tak všeobecně.
9) Stažený funkční klient rozhodně mám.
10) Mám funkční mikrofón, rozumět mi jde.
11) Skype: nikolas.snopek
12) Podmínka č.1: Jak již jsem zmiňoval,rád pomáhám,ale najde se nějaký člověk,který mě obviní z toho,že se chovám jako "arogantní blb" = vykám
13) Podmínka č.2: Podobné mám, sice se na fóru jmenuji Kentossicek a na serveru KNTS, ale problém se přejmenovat určitě nebude.
Mohl bych dopsat,že si rozumím s adminem ShooterKo,myslím si,že by mě mohl doporučit. Ví jaký jsem, pomáhám mu i na tsku,v pozici jako DJ.
Pomáham na fórum,jsem tam každý den, jakmile vidím, že mám možnost poradit, určitě se zaujmu a napíšu člověkovi,který potřebuji pomoct.
Jinak dokážu si vyhrát s tou odpovědí, přidávám obrázky,aby odpověď byla co nejvíce srozumitelná.
Mám trpělivost vydržet s jakýmkoliv problémem. Dokáži nadtím strávit pár hodinek jen abych tomu člověku udělal radost a mohl hrát na Vašem serveru.
Na serveru mi sem tam nerv ujel,ale již se snažím být "sebekontrolní" a chovám se slušně.
To bude asi všechno.
Děkuji Kentoss