Mrky píše:Woffik napsal že je jí "Bez rozmýšľania treba prijať" a "Zaručuje sa za ňu" (Z čehož je asi jasné, že je to ta zmiňovaná "známost") a i přes to jí byla žádost zamítnuta. Co se tedy od té doby změnilo, že je najednou přijata ?
Nevěřím tomu že to tu funguje tak, že moderátor ukáže prstem na kamaráda/kamarádku a ta okamžitě dostane hodnost M i přes to, že se zjevně na tu pozici nehodí.
- Presne tak
Keď sa žiadosť locknula tak sa to riešilo furt cez pleskáča aj s drawaxem. Potrebovali istotu že je to žena a nie nejaký úchyl. po uzavretej žiadosti sa to pekne 1 týždeň riešilo.
449 píše:http://forum.rusted.cz/viewtopic.php?f=56&t=5525
Tak tohle není snad pravda.
Pro přijetí moderátory (která nedá do kupy 1 větu gramaticky správně ehm...) byli 4 administrátoři/moderátoři PROTI, ale pozor na Woffika, který je ve stavu "dospívání" a zařídil by pro svoji kámošku cokoli na světě...
Ostatní lidi kteří si zažádali o moderátora, dostali od všech ANO, ale nebyli přijati, protože je nábor uzavřen.
Takže jen abych byl v obraze, KVĚTINKA23 s kterou nesouhlasili 4 Adm/Mod (5 hlasovalo), dostane moderátora, jen protože zná woffika?
- 1 gramatická veta no bože môj svet sa pre to nezrúti
- Kde máš že 4 adm nesúhlasili?
- + si písal aj ty že "Kdyby chtěl na tom něco pleskáč měnit určitě si téma otevře." tak vidíš pleskáč ju prijal.
- Bože môj za to že hráte v cláne spolu tak tu nemusíte robiť caviky.
jersi píše:první v řadě až se nábor otevře.
ted nechápu o co ti(vám) jde jestli ji plesky věří a chce jako moda tak vám je do toho prd.
já ji taky neznám a neřeším.
kubas494 píše:jersi píše:449 píše:Jde mi o to, že je to hnusný oproti ostatním.
ale tohle není nějaká demokracie tady
tady není nějaká veřejná soutěž s pravidly ...
Jersi tady jde o to že vy napíšete nabor je uzavřen ten kdo se zepta že cce byt admin tak ho pošlete do pr... .A pak Drasík si jen tak řekne a jeho kamoška je MOD.Todle mě přijde trošku hnusny.A pak tady piše 449 že stim nesouhlasi popravdě si myslim že stim nesouhlasi dalši lidi z Ateamu. Docela jako TeamWork jako prase.
- kubas už veľa krát sa prijalo počas uzavretého náboru, tak neviem prečo tu robíte cirkus kvôli novej moderátorke. Neviem čí fakt závidíte.
449 píše:jersi píše:Nikdo další se teď přibírat nebude, ale v případě že bude potřeba jsi asi první v pořadí
"K žádosti o moderátora Mrky"
Tak vidíš že ide iba o toto tu o moderátora Mrky.