Tohle jsem nepsal já ale bubíík to za 1. (jde vidět jak pozorně se na to díváš) 2. i kdyby sem tě provokoval sebevíc, měl bys zachovat chladnou hlavu a nepsat takohvéhle kraviny, to akorát dokazuje to že jsi dítě které neudrží svoje emoce.
Souhlasím.. Moderátor by měl bejt k něčemu... Né k ničemu... Dáváš mute uplně za nic.. A pak si vymejšlíš věci jako např že vyvolávám konflikty ... Pleskači spectni muj txt že jsem nic nepsal.... někdo tam napsal jestli je ralph normální a já napsal že není a najednou Booom ban.... že prej provokuju když jsem ho pak neřešil.... WAow fakt dobrý moderátoři,...
Mám ti připomínat to že hraješ s jedním jistým hráčem ehm "otark" a když on řekne dej mu mute ty mi ho dáš ? nevím nevím ale zdá se že toho máme trochu více.
WoW koukám vedení AT je velmi dobrý a kdo dá ruku nahoru tak dostane práva. To že si vymyslíte provokace o vyvolání konfliktu? To si ze mě asi děláte srandu ne? Fajn když provokace Důkaz?!?!?!?! šup chci důkaz (screen) co to bylo za provokaci a jestli nemáš screen pěknej FB