• Reklama

Žádost o M

Re: Žádost o M

Příspěvekod TomiKrupi » pon 08. led 2018 23:35:08

Venty píše:Ten nick mi něco říká. Na forum nějaké příspěvky máš, tím pádem se zde nejspíš orientuješ+vypadáš rozumně. Ale nevím jestli je zrovna na fun nějaký mod potřeba. Spíš na newbie nikdo není, ne že by musel.

Nooo na newbie patří zároveň Arrow, takže toho má dost.Jakože spíš jde o tu výpomoc říkal že to sem tam nestíhá. =)
TomiKrupi
Lovec lidí

Reklama

Příspěvekod Venty » pon 08. led 2018 23:44:18

TomiKrupi píše:Nooo na newbie patří zároveň Arrow, takže toho má dost.Jakože spíš jde o tu výpomoc říkal že to sem tam nestíhá. =)

Hraje spíš na funu, na newbie chodí udělat pořádek jen na chvíli. No, to je jedno. Každopádně se mi zamlouváš, ale nábor je uzavřen. Možná budeš mít to štěstí.
Myslíš, že život je ráj? Nic si nepochopil,
je to boj. Bacha, aby tě nezotročil.
Musel jsem se naučit, že žádný z mojích činů není posun pokud jsem se u něj nezapotil.

Moudro je důležitý!
Venty
Admin Rust

Příspěvekod TomiKrupi » pon 08. led 2018 23:50:11

Venty píše:
TomiKrupi píše:Nooo na newbie patří zároveň Arrow, takže toho má dost.Jakože spíš jde o tu výpomoc říkal že to sem tam nestíhá. =)

Hraje spíš na funu, na newbie chodí udělat pořádek jen na chvíli. No, to je jedno. Každopádně se mi zamlouváš, ale nábor je uzavřen. Možná budeš mít to štěstí.

Dík ... možná joo =)
TomiKrupi
Lovec lidí

Příspěvekod Venom » pon 08. led 2018 23:56:48

Venty píše:

Venty to máš pravdu většinou mně píše MartinSosk, že tam někdo nadává atd. Tak tam vždy na chvíli jdu no :D.

Ale, jak sem ti psal na TS3, že tam nejsem ráno, no někdy i odpoledne, když nehraju nějakou jinou hru.
Obrázek
Venom
Admin Rust

Příspěvekod minimum » úte 06. úno 2018 12:06:36

Za mňa ANO je na fun skoro furt a videl som ho že aj pomáha hráčom a aj štýl ako píše je to dosť na úrovni

Držím ti palce TeeBoo
KAŽDÝ DEŇ SOM ONLINE NA FÓRUM 7-8 HODÍN DENNE
Takže ak potrebuješ pomôcť napíš pm

i spoke to the devil in miami, he said everything would be fine
minimum
Raider

Příspěvekod Woffik » stř 07. úno 2018 7:48:13

minimum píše:Za mňa ANO je na fun skoro furt a videl som ho že aj pomáha hráčom a aj štýl ako píše je to dosť na úrovni

Držím ti palce TeeBoo

:coffe: hm, že je tam furt to neviem keď ste začali hrať na normale.
Woffik
Admin Rust

Příspěvekod minimum » stř 07. úno 2018 8:32:24

Minulý wipe som hral na fun... ja hrávam všade len tento mesiac som sa presunul skôr na normal a newbie... ale keď sa aj pozrieš do listu online hráčov tak ho tam skoro stále vidím
KAŽDÝ DEŇ SOM ONLINE NA FÓRUM 7-8 HODÍN DENNE
Takže ak potrebuješ pomôcť napíš pm

i spoke to the devil in miami, he said everything would be fine
minimum
Raider

Předchozí

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama