radimnowak píše:Pleskac píše:Ja s tim nemam problem predevsim na funu a bf. Ale na newbie nevim jestli to ma nejaky vyznam a naopak na normalu mi to prijde jako hodne spatny napad
je to hodne dobry napad lol staci jenom vratit 2 c4 na zed normalni dropy v bednach a ze zvirat.. a nevim proc je tu fun kdyz je tu normal.. zbytecne to rozdeluje hrace pak je na kazdem 15 lidi... a bf je taky o nicem kdyz tam kazdy hraje a tryhardi to tam mel to by spise server na rozehrani a lidi tam tezi vice jak na normalu.
Chapes ze kdyz bude "normalni" drop tak do druheho dne budete mit kevlar a m4 i kdyby to melo uplne minimalni sanci na drop?
2 c4 na zed jsou blbost z nekolika duvodu
1. je tam zvyseny tezeni takze mate vic materialu nez na vanille
2. je tam shop kde muzes nakupovat dalsi material a prodavat to co nepotrebujes
3. vsechny stavby maji omezenou velikost takze je mnohem jednodussi je raidnout nez na vanille
Jestli si myslis ze C4 jsou moc drahy tak nejsou stoji uplne stejne jako na vanille uz nejaky mesic a kdyz driv slo udelat 50c4 bez nejakych vyhod a bonusu tak to musi jit i ted jen jste moc liny. Driv byla normalni base 3x vetsi a raidnout to slo ted mate hafo vyhod malicky baracky a furt si stezujete ze se neda raidit..