• Reklama

info

Všechno co se děje se serverem je psáno tady!

info

Příspěvekod jersi » čtv 03. led 2019 18:54:50

Do provozu se po delší době uvedli statistiky na úvodní stránce
muselo se udělat pár uprav tak kdyby docházelo k něčemu neobvyklému dejte prosím vědět.
Obrázek

Forum také prochází menší úpravou pro lepší přehled těch co tu nechodí tak často.
žádné topicky nebudou smazány

Proběhne ještě několik drobnějších ingame změn a později se možná dostane i nějakým velkým průběžně budete informováni.
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Reklama

Re: info

Příspěvekod Hate » čtv 03. led 2019 22:23:48

Paráda ! :like: .

Jinak docela bych popravdě uvítal změnu na normalu typu clan bonusů, kitů z VIPka, které jsou fakt katastrofální. :D Táhne se to strašně pomalu.
Uživatelský avatar
Hate
Lovec lidí
 
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 31. črc 2014 19:21:17

Re: info

Příspěvekod jersi » čtv 03. led 2019 22:35:18

no ... pořád je to normál při 14denním wipu nesmí být za 3dny endgame.
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Re: info

Příspěvekod 7lukas » čtv 10. led 2019 18:23:42

No nejhorší na normálu je že prostě nikdo nechce aktivně hrát těžit atd protože stejně za 3 -5 dní to upadne na 20 hráčů což je fakt dost málo. Furt si říkám proč to tak rychle upadá ale nezjistil sem odpověď :wtf:
7lukas
Raider
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon 30. říj 2017 17:36:43

Re: info

Příspěvekod jersi » čtv 10. led 2019 18:30:32

protože většina her dnes směruje k tomu že si sedneš za PC zapneš hru a hned do par minut hraješ end game. vyhraješ/prohraješ je ti to jedno, hru vypneš a zítra hraješ to samé. viz fortnite, pubg, cs atd...

rust je opak, tam je třeba myslet na zítřek, postavit si base tak aby vydržela než dojdeš a budeš pokračovat v její stavbě a farmě za lepšími itemy.
to ale lidi dělat nechtějí, každý chce vzit nejlepší zbran, a jít někoho raidovat protože tohle je ten endgame který oni chtějí mít co nejdříve.
a jakmile je někdo vyraiduje a už nemají tu počáteční výhodu v suplynách, kitech a nějaké slušné base, a museli by začít jako naháči proti těm co už jsou na endgame tak to proste zabalí, a raději čekají na další wipe.

hráči se prostě nechtějí někam probojovávat a postupovat. end game je jediná věc kterou vidí.
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Re: info

Příspěvekod 7lukas » čtv 10. led 2019 20:22:11

Ono tam ani nejde právě tolik o ten raid. Znám spoustu hráčů co za celý wipe nedostanou ani 1 raid i já např. Dívej když sem hrál experimentál tak tam je to jiné to není jak legacy že se odpojíš před restartem s věcmi a víš že když tě někdo raidne tak to nezíská protože sleaper je fuč. Exp tam se odpojíš a víš že když dostaneš raid nemáš nic a zároveň si uvědomuješ že další wipe je až za měsíc tak prostě to znovu rozehraješ. V legacy je problém že dobrý klan neraidneš postaví 5x5x5 a už nemáš šanci hlavně skrz sleapery a další důvod je ten že když nekupuješ c4 tak nasbírat 50c4 např není lehké zrovna. Tím pádem když si to tak vezmeš tak legacy je jen o fightění které je hned protože všichni mají VIP. Chtělo by to změnu na normálu aby se více raidilo aby sleaper prostě nemizel zrušil bych to že nejde raidit od 0:00 do 7:00. Chce to udělat tak aby každou base šlo raidnout aby mělo smysl stavět promyšlené base atd rozhodně bych omezil VIP kity aby hráči měli důvod hrát a nepřestali hrát. Ono když hráč dostane raid od velkého klanu tak pokud nekupuje c4 tak nemá šanci je raidnout tím pádem přestane hrát protože to pro něj nemá smysl sám znám ten pocit. Akorát já sem hráč který chce být co nejlepší a rád se pomstí ale v legacy je to problém. Chtělo by to celkovou úpravu normálu jinak to bude furt stejné. Začne wipe klany koupí vipka hodí supply prodají náboje atd udělají klan raidnou někoho a budou fightit týden potom už tam nebude tolik hráčů tak přestanou hrát protože už nemůžou fightit a raidit je nemožné. Dále bych změnil klany bonusy počet lidí v klanu clan up atd. Snad to trochu dává smysl co píšu a bude někdo s něčím souhlasit.
7lukas
Raider
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon 30. říj 2017 17:36:43

Re: info

Příspěvekod jersi » čtv 10. led 2019 20:42:07

co se týká toho sleepera tak to tuším pleskáč už hodně dávno zkoušel a to je neřešitelné, tak to ta hra prostě má dané a nejde s tím nic dělat.
tuším že když to zkoušel tak nešlo nastavit aby se objevil na stejném místě... ale jisty si uz nejsem

já v první řadě vidím problém že lidi proste nefarmí. ty base jsou limitované, takže jsou snadno raidnutelné právě proto že není moc čím překvapit. s takovým omezením se důmyslná base moc postavit nedá. já uplně minimálně vidím že by byl french, resource hole, nebo coast resource kde je nejvíce surovin, že by to bylo vybrané, co přijdu mimo prvních dvou dní po wipu, tak to tam je porad naspawnované, lidi běhají okolo a nikdo do toho nekopne, raději běží po tom naháčovi co je 200metrů před nimi...
a navíc ani tu nejsou nějaké velké base i přes ten limit, je tu na mapě pár base které ten limit využijí.

ty VIP se určitě omezí alespoň hned po wipu, je to v plánu

co se týká bonusů v klanu tak tam není moc s tím pohnout snižovat určitě ne když sám píšeš že je těžké farmit
počet lidi v klanu je taky v celku bezpředmětný protože tymovat se muže takže jestli tam bude jeden klan s 10 nebo dva s 5ti... akorad tedy by museli expit dva klany no.. to je tak jediné plus.

ale obavám se to co píšeš je celé založené natom že ty k tomu máš uplně jiný přístup. ten původní se kterým ta hra přišla.
ovšem dneska když lidi přijdou mají raidnutou base tak kolikrát skončí i přesto že měli plného sleepera.
7lukas píše:rozhodně bych omezil VIP kity aby hráči měli důvod hrát a nepřestali hrát.

pro ně je ten důvod proč hrají to že něco mají, a ne že něco nemají a musí to nasbírat.


celkově je to prostě o té mentalitě hráču, když tady někdo raiduje tak má potřebu mu ten barak co nejvíce poničit, všechno co najde a nemuze vyuzít tak vyhází na zem aby se to despawnulo, stejně tak když někoho zabije, takto se to dříve nehrálo, my jsme chtěli aby tam ti hráči byli, takže když jsme je raidnuli tak jsme se i omluvili a brali jsme co jsme potřebovali a jestě jsme po sobě base kolikrát zavřeli aby to někdo nedovybral,když jsem někoho zabil venku vzal jsem si náboje doplnil lekarny pobral orečka a šel jsem dál, i zbran jsem mu nechal. dnes má každy potřebu toho druhého jen zrušit a co nejvíce poškodit.. doslova ho vyhnat.
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Re: info

Příspěvekod 7lukas » čtv 10. led 2019 21:02:05

Řeknu to takhle např můj klan to má tak že všechno prodává náboje Gp surky prostě vše jediné co nechává je pár zbraní na další den trochu ammo a to je vše. Já třeba natěžím 1000 ore vypálím to a necraftím c4 ani nikdo z klanu prostě vezmu plný inv a jdu to prodat dostanu 64K + - a sem spokojen. Důvod proč necraftím c4 ? Protože se mi nechce moc raidit velké base právě z důvodu sleapera a ono popravdě ani není kdy když jsou hráči online je to bez šance protože přenáší věci despawnují. V noci raidit nejde a přes den mají odpojené vše na sleaperech. Takže raději vše prodávám a dávám clan up a do toho fightím a jediné c4 máme z airu což stačí tak na 1 metalku. Jinak dříve bylo vše jinak prostě když šel člověk raidit a těžil fakt dlouho tak se mu to potom vyplatilo protože našel věci ale dnes ať raidneš kohokoliv tak má věci odpojené.
7lukas
Raider
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon 30. říj 2017 17:36:43

Re: info

Příspěvekod jersi » čtv 10. led 2019 21:13:55

takže tvůj problém je že nemáš dost c4 a nemáš je proto že je necraftíš...

ale chápu. problém jsou sleepeři.
no snad najdeme nějaký způsob jak tomu pomoct.
never trust in Rust !
Uživatelský avatar
jersi
Raider
 
Příspěvky: 2146
Registrován: úte 01. črc 2014 15:56:43

Re: info

Příspěvekod 7lukas » čtv 10. led 2019 21:30:04

Tak já vím že kdybych craftil c4 tak budu mít na více raidu atd ale ono natěžit např na base 50c4 není hned a když potom někoho raidneš a zjistíš že má vše odpojené což se mi stalo tolikrát tak už nemáš chuť raidit a těžit jak blbec když výsledek je ten že mu zničíš pár zdí dveří a oprava stojí skoro minimum.
7lukas
Raider
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon 30. říj 2017 17:36:43

Další

Zpět na Novinky

  • Reklama
cron