• Reklama

změny normal/fun

Sem pište své dotazy a nápady

Re: změny normal/fun

Příspěvekod Michal_CZ » úte 15. led 2019 17:37:13

Všechny změny se mi moc líbí, až na ten wipe 2 měsíce je podle mě až moc. Mě samotného celkem dost naštve když se připojím třeba 1 týden po wipe nemám nic, všichni maj věci a zabíjej mě takže čekám na další wipe i přesto že si chci zahrát na normu bo BF mě nikdy moc nebavilo.

Ale nejvíc se mi libí shop změna a C4 :)

Pěknej den všem co tohle čtou.

-Wampire :D
Michal_CZ
Lovec zvířat

Reklama

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 17:42:26

no a díky tomuhle systému čekat nebude, prostě začneš protože máš dost času to dohnat.
farma bude rychlejší a když den dva tvrdě potěžíte s partou tak se bez problému dostanete do tempa hry.

lidi co hrají delší dobu už tolik nefarmí, takže je doženete.
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod Hate » úte 15. led 2019 18:58:18

Celkově se mi tvůj návrh strašně líbí a konečně by mohl přilákat nové hráče a oživit hru.

S čím, ale nesouhlasím je tvůj způsob klanu. Myslím, že každý try hardil klan z důvodu toho, že byly větší bonusy a klany se předháněly v tom, kdo bude lepší. Časy, kdy jsme v 5 těžili do pěti do rána, abychom měli metalku a try hardili klan na co největší level, už jsou bohužel pryč, ale v tomto případě by se to mohlo částečně vrátit :). Prostě to mělo něco do sebe. Ty procenta na výš, by nemusely být tak drastické, ale levely bych určo zanechal. Změnil bych na tom jen ten poplatek 10 000, který bych dal na 5 000, jak zmiňuješ. Potom bych zrušil potřebné peníze na klan, ale nechal bych XP. Tudíž by se klan expil, tím že hráči v klanu budou craftit a těžit.

Dále VIP- pokuď chcete, aby se VIP vůbec na normalu nekupovalo tak jdete správnou cestou. Já osobně bych určitě zanechal ty metal fragmenty a dřeva. Těch pár MF a dřeva není nic hrozného. Dále kit vip bych taktéž zanechal, pokuď se hráči rozjedou tak to opravdu není problém na tu P250 si vydělat, ale chcete přece, aby to VIP nějákou tu výhodu mělo ne ? Jednoduše bych si s těma kitama nehrál. Nechal bych tam taktéž supplynu a třeba kit na 1x1 boudu. :)

Co se týče všeho ostatního s tebou souhlasím. Hlavně zruště KD, to je opravdu hrozné, sám osobně jsem to několikrát try hardil a jak píšeš, prostě neřešit KD a věnovat se hře. KD se hodí na aréně či BF, proto bych na normalu spíše vyzdvihl tabulku klanů, které by se předháněly. Čím větší XP -> tím větší bonusy (třeba o 5% nahoru). Chcete XP klanu --> je třeba těžit a craftit. --> Vysoký level a umístění v té vysněné tabulce.

Abych nezapomněl tak co se týče objektů a těch pater jsem hodně mile překvapen, ale jediné co bych udělal, je že na base bych dal prostě max 1000objektů klidně ať si hráči tu velkou base postaví, sice nebudou mít potom na další dům, ale to už je jejich problém. Přece jen s 1000 objekty už se něco udělat dá.

Ještě jednou chválím Jersiho, že něco vymyslel a něco se bude dít, jen doufám, že to Pleskáč neshodí ze stolu. Jinak pokuď se to uskuteční tak doufám a rád pomůžu v co největší dosah tohoto nového systému, protože si myslím, že by tohle mohlo hodně lidí chytnout, jako největší problém prostě vidím hodně ty objekty no.

PS. Nepřepokládám, že by to bylo už tento wipe, že ? Ikdyž si osobně myslím, že snad tolik věcí na úpravu tam není a dá se to stihnout. Můj názor ;).
Hate
Lovec lidí

Příspěvekod 7lukas » úte 15. led 2019 19:10:10

Hate myslím že návrh jersiho na klany je výborný takže bych to udělal podle něho. Co se týče VIP tak myslím že je to furt dost velká výhoda a vem si že supply je dost cenné takže lidi to kupovat budou.
7lukas
Raider

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 19:13:51

HATE
začnu od konce. kdy to bude nevíme. já bych byl rád kdyby jsme to udělali. dali to na tyden na otestování, doladili mouchy a pak to wipli na ostro.
Hate píše:jen doufám, že to Pleskáč neshodí ze stolu.

v to doufám taky a dost by toho udělal jinak, ale já jsem přesvědčen že to nebude fungovat pokud se do toho bude zasahovat. tohle je prostě celek který nejde udělat jen na části. zapadá vše do sebe. proto tu máme diskuzi abych mu i vám ukazal že to má logiku.

báze větší nemohou být kvuli lagam. viz komenty nahoře.
VIP bude mít stále vyhody hlavně v portech, kit vip budou mít posílen o lekarnu, dřevo a metal bych tam určitě nenechával jak jsem psal je to moc silné a to co muzes mít z kitu si na zrychleném lootu uděláš za 10-15minut. podstata je že proto musíš vylést na pole a jít kopat a to je dulezite, vytvořit obsah hry.

k těm klanum
to co píšeš je velký kámen urazu a důvod proč lidi nechtějí začít pokud není chvíli po wipu.
klan co má lvl 5+ ho má protože hraje třeba týden a má plno věci. člověk který právě začal nemá nic a musí jít proti lidem co mají dost a jeste mají vyšší bonus. to je přece nesmysl.
geniální by bylo kdyby se bonus naopak snižoval podle vytězeného materiálu. ten co by přišel za tyden po wipu by během pár chvil měl vše a zapojil se do hry. zato ti co by tu byli hned by museli těžit déle, to ale bohuzel nejde.

zkrátka nemůžeš dávat výhodu těm co tu jsou dlouho a jsou zaběhnutí proti nově začínajícím. proto každy přece čeká na wipe a nechce se přidat do hry v průběhu.
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod Hate » úte 15. led 2019 19:24:13

V tom máš pravdu, ale přece jen chcou všichni ti hráči mít taky touhu se hrnout za nějákým výsledkem ne ? :) Osobně by to chtělo ještě prostě něco najít, doladit co se těch klanů týče, protože přece jen ty klany tady jsou, aby se mezi sebou předháněly a bojovaly. Jinak v těch začátečnicích máš pravdu no, ale bojím se že ten Rust už je tak zavedenej, že stejně dobrá polovina si na ten wipe prostě počká. :?. Pak možná udělat, to že Wipe bude třeba až za ty dva měsíce no. :)

Jinak co se týče Bases, tak třeba bych klidně zvětšil rozestup mezi /claim když by to tak lagovalo no, ale těch 1000 je prostě ideál, bylo to na bývalém konkurenčním serveru a ještě na jednom známým zahraničním a prostě ty bases šly dobře udělat a dalo se s tím perfektně pracovat, nechám to na vás, ale jak říkám bylo by fajn ty objekty nastavit co nejvíce co to okolnosti dovolí.

Jinak co se týče Pleskyho tak ať se raději vyjádří na fóru a pracuje s lidmi, to mi vždycky na rustedu chybělo, přišlo mi že na názory lidí se hodně zapomínalo a to byla podle mě i chyba. Ty jsi tady konečně něco změnil dle mého.
Hate
Lovec lidí

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 19:30:44

s těmi bázemi bych se nerad unáhlil. velký radius claimu zase způsobuje že na french si dají jednu base doprosted a už tam nikdo nemuže bydlel.
uvidíš že i s těmi 700-800 ale bez omezení rozměru, uděláš dobrou base.

s tím wipem je to vždy těžké, ale lidi musí pochopit že dostat raid není konec hry ale jeho součást (myslím že cituji mrkyho)
a to je faktem. když dostanes raid ale v pěti lidech pofarmíš tak za 2-3 hod máš full base a další den jedeš jen c4... to není tak těžké udělat odplatu.

co se týká toho pleskáčového přístupu tak si myslím že je vlastně správný. ke mě se dostane denně 100 potřeb, já to přefiltruji a k němu se pak dostane třeba jen 5-10. kdyby tohle měl řešit on sám všechno, nedělal by nic jiného. a žádně věci jako claim, blok stavění při raidu atd by tu nebyli.
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod Neffex » úte 15. led 2019 19:53:32

souhlasím absolutně se vším :like:
Neffex
Kámen

Příspěvekod Paja7930 » úte 15. led 2019 19:58:33

.
Naposledy upravil Paja7930 dne sob 23. úno 2019 12:49:38, celkově upraveno 1
Paja7930
Kámen

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 20:05:08

Paja7930 píše:

to co jsi navrhl je totalní sračka co by nefungovala.
defakto chceš jen lehce získat top věci a mít insta craft. 2c4 s shopem který je teď (navíc bez top věci) by znamenalo že na serveru bude více c4 než dveří.
nemá to hlavu a patu
never trust in Rust !
jersi
Raider

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse

• Reklama