Celkově se mi tvůj návrh strašně líbí a konečně by mohl přilákat nové hráče a oživit hru.
S čím, ale nesouhlasím je tvůj způsob klanu. Myslím, že každý try hardil klan z důvodu toho, že byly větší bonusy a klany se předháněly v tom, kdo bude lepší. Časy, kdy jsme v 5 těžili do pěti do rána, abychom měli metalku a try hardili klan na co největší level, už jsou bohužel pryč, ale v tomto případě by se to mohlo částečně vrátit
. Prostě to mělo něco do sebe. Ty procenta na výš, by nemusely být tak drastické, ale levely bych určo zanechal. Změnil bych na tom jen ten poplatek 10 000, který bych dal na 5 000, jak zmiňuješ. Potom bych zrušil potřebné peníze na klan, ale nechal bych XP. Tudíž by se klan expil, tím že hráči v klanu budou craftit a těžit.
Dále VIP- pokuď chcete, aby se VIP vůbec na normalu nekupovalo tak jdete správnou cestou. Já osobně bych určitě zanechal ty metal fragmenty a dřeva. Těch pár MF a dřeva není nic hrozného. Dále kit vip bych taktéž zanechal, pokuď se hráči rozjedou tak to opravdu není problém na tu P250 si vydělat, ale chcete přece, aby to VIP nějákou tu výhodu mělo ne ? Jednoduše bych si s těma kitama nehrál. Nechal bych tam taktéž supplynu a třeba kit na 1x1 boudu.
Co se týče všeho ostatního s tebou souhlasím. Hlavně zruště KD, to je opravdu hrozné, sám osobně jsem to několikrát try hardil a jak píšeš, prostě neřešit KD a věnovat se hře. KD se hodí na aréně či BF, proto bych na normalu spíše vyzdvihl tabulku klanů, které by se předháněly. Čím větší XP -> tím větší bonusy (třeba o 5% nahoru). Chcete XP klanu --> je třeba těžit a craftit. --> Vysoký level a umístění v té vysněné tabulce.
Abych nezapomněl tak co se týče objektů a těch pater jsem hodně mile překvapen, ale jediné co bych udělal, je že na base bych dal prostě max 1000objektů klidně ať si hráči tu velkou base postaví, sice nebudou mít potom na další dům, ale to už je jejich problém. Přece jen s 1000 objekty už se něco udělat dá.
Ještě jednou chválím Jersiho, že něco vymyslel a něco se bude dít, jen doufám, že to Pleskáč neshodí ze stolu. Jinak pokuď se to uskuteční tak doufám a rád pomůžu v co největší dosah tohoto nového systému, protože si myslím, že by tohle mohlo hodně lidí chytnout, jako největší problém prostě vidím hodně ty objekty no.
PS. Nepřepokládám, že by to bylo už tento wipe, že ? Ikdyž si osobně myslím, že snad tolik věcí na úpravu tam není a dá se to stihnout. Můj názor
.