Pleskač udělal první chybu to že vám dal moderátora/admina
nevím co tu píšeš za sračky ale ok a nechápu proč se sem vyjádřují plebové jako jste vy dva když jsem jasně napsal do topicu že chci vyjádření od pleskače.
Takže chci od pleskače a né od vás podkoní a to že napíšeme něco ohledně vaší aktivitě tak najednou píšete na discordu a forum aby bylo vidět že najednou pánové moderátoři (sereme na rusted) se snaží
D ale to už nepomůže
jo a nehrajeme tam měsíc a vy pořád brečíte že tam nikdo nehraje protože URNA
DDD no jako dovol se mi zasmát ale tak táhňite na
NEWBIE když vám vadí raid.
A ještě k tomu warbymu x lidí tam nadávalo podívejme se na poalyho a spol nebo na mira
proč jsi mu nedal třeba ban ?
jenom jsi zakomplexovanej vůči URNĚ thats all.
A teď jedno přiznání dejte mi klidně i ban je mi to u prdele:
Pán
Venom nás kolikrát žebral že chce snama team i když jsme byly full 4 lidi nebo jak bylo tenkrát povoleno 5 lidí tak on nás prostě žebral aby mohl snáma teamovat, raidit atd. když jsem mu říkal že ne že to je zakázané tak nám sám napsal že na pravidla sere atd. že každému je to u prdele.
A když dostal raid tak najednou nám psal že jsme k**** atd. protože raidl našeho člena clanu a ještě měl ten dement tu drzost napsat někdo raidl Hvězdíka.
Ale když jsem to zjistili a šly ho raidit tak najednou vyhrožoval banem za teaming miyi psal že končíme , že jsme čuráci atd....... je to docela slušné chování od člověka co se má zastávat pravidel hraného serveru.
(a to ještě říkal že ty pravidla nečetl)
Takže apeluji na JERSIHO/Pleskače a ostatní admini udělejte si v rybníku pořádek.
Thats all tak doufám že mi ten ban za tu pravdu dáš sráči
PEACE