Zdravím kohokoliv, kdo tohle bude číst.
Rád bych si podal žádost o moderátora, doufám tedy že mou žádost kladně vyřídíte.
1) Můj nick je TheKroody
2) Rust Legacy hraju od roku 2014, proto bych si dovolil tipnout, že mám přes 3000 hodin nahráno určitě (když si nebudu moc fandit+ zahrnu přestávky)
3) Na serveru Newbie jsem aktivní každý den více jak 10 hodin pokud ovšem nemám práci nebo rodinné záležitosti
4) Teamspeak 3 mám stažený stejně tak jako Discord
5) Můj Discord je TheKroody #5775. Pokud by bylo třeba Facebook rád řeknu osobně
6) Nemám problém mít zaplý jak Teamspeak tak Discord na druhém monitoru
7) Mikrofon mi akorát přijde fungl nový takže by problém být neměl. V nejhorším případě si mohu zas vzít tento, který má pouze vzhledovou vadu.
8) Momentálně 19 v červenci 20
9) No jak už bylo řečeno Rust hraju už nějakou dobu, proto bych řekl, že mám zkušenosti a mohu tedy novým hráčům pomoct a poradit, jsem docela přátelský hráč což může na serveru dosvědčit třeba Michallka_2004, Gatamon, MavaResTick, plesktlesk, HorkyCaj, VladoOlar, Stevko a Dragi (schválně jsem nezahrnul nikoho z klanu). Navíc už mám také s vyšší odpovědností na serveru zkušenosti jelikož jsem byl hlavní admin na portálu Jsem idiot a chci ban!. Kritiku snesu když je podaná tak jak by správně měla být, takže mě nevytočí obyčejné urážky.
10) Důvod proč bych se chtěl stát moderátorem je ten, že nesnáším vejtahy a chytrolíny co do chatu píšou furt jen samé nadávky, uráží ostatní hráče a spamují chat blbostmi a reklamami a chtěl bych pomáhat novým hráčům víc než jen tím, že jim budu dávat věci ze svého skladu. Navíc oLson na serveru skoro vůbec není takže to občas vypadá jak na základní škole.