od No.adisss268 » pát 04. črc 2014 20:06:49
Ahoj Pleskači. Je mi 17 let(26 května 1997) jsem vysoce aktivním hráčem na Serveru Normál hraji pod jménem adisss268 a jsem bezproblémovým hráčem (žadný cheater). Nemám s žádným hráčem problém dokud se nezačne chovat divně a pokud to není jen obyčejné dítě co se snaží nahnat Ego nadávkami ve hře. Na serveru Normál je plno mladých hráčů co dělají nekalé věci za poslední týden asi 4 hráči s AB (Aim Bot) tudiš z vysokou aktivitou můžu sledovat dění ve hře a po ověření problémového hráče nahlásit či jinak potrestat protože anti-cheat z velké části "nebanuje" hráče s AB(To jsem se přesvědčil sám dnes kdy jsme s klanem "UG" naháněli hráče SuperStar1234 a jeho další kamarády kteří za používání programů střílely hráče. Musím konstatovat že se nam to povedlo a ztracenou výbavu jsme dostali zpět.) Díky té aktivitě bych očekával velký přínos pro spokojenost hráčů kteří chtějí být Fair Play a hrát teamovou hru. Nepatřím do žádného klanu a rozhodně se k nikomu nehlásím, nováčkům pomáhám (rozhodně to nechci dělat kvůli "givovaní" ani podporování jiných hráčů).
Vzácný je mít, kolem kruh nejbližších dál mysli na svý, co tě drží i když se loď potápí.... Nikdy nezradím své nejbližší(ani ty ve hře).