• Reklama

Návrhy na vylepšení serveru ?

Sem pište své dotazy a nápady

Návrhy na vylepšení serveru ?

Příspěvekod Dr1v3R » čtv 31. črc 2014 19:58:18

Podobné téma jsem zde nenašel takže...Why not :)

1. Začal bych zapnutím Friendly Fire

2. Nějaké podrobnější statistiky, hodnocení - http://www.rustlatvia.com/plstats/ (omluvte reklamu)

3. Možnost ankety na foru (nebo jak?).
Dr1v3R
Raider

Reklama

Re: Návrhy na vylepšení serveru ?

Příspěvekod ShadoweCZ » čtv 31. črc 2014 20:30:43

1. ANTICHEAT
Já bych začal anticheatem ... dát anticheat který je na N2 na N1
Na N2 anticheat nedovolí ani spuštění programu ovlivňujících hru (na N1 kick/ban až po použití)
nevím zda to již plesky neudělal ... tak kdyby jo tak "dont kill me"

dále anticheat dost často kickuje po sjetí po skále což by také chtělo vyřešit
oprava bugu otevřených dveří při /save kdy nejde jimi projít ... pokud to jde nějak šalamounsky opravit bylo by to dobré :)

2. KLANY
co se týče frendly fire tak bych prosil nepsat sem ale do http://www.rusted.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=1592

3. EVENTY
možná by neuškodily eventy, nicméně ty jsou časově náročné a také náročné na jejich vymýšlení (pokud chcete něco originálního)
za eventy by měli být nějaké odměny (které zatím mohu poskytnout pouze ze svích zásob což se mi také nechce :lol: ) nebo něco jako event body které by se na konci měsíce sečetly a prvních x lidí by dostalo xxx
kdyby nakonec nějaké byly tak by to chtělo i sekci eventů na foru kde by se vypisovaly pro jednotlive servery/hry, hodnotily výsledky a psaly nápady na ně

4. PŘÍKAZY
nové nebo upravené příkazy
např možnost transferu/share pouze na 1 foundation (např pro klanovou bási)
pište nápady ...

5. FORUM
rozdělení UNBAN/POTÍŽE/CHEATER na jednotlivé podsekce serverů kůli přehlednosti
např.: Rust<Nahlásit problém<Hardcore<.....
S přáním zábavného hraní
ShadoweCZ
admin normal serveru
ShadoweCZ
Raider

Příspěvekod Dr1v3R » čtv 31. črc 2014 20:35:53

2. KLANY
co se týče frendly fire tak bych prosil nepsat sem ale do http://www.rusted.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=1592

-bylo spíše kvůli znovubnovení kvůli nevyjádření, a čím více názorů tím lépe. Tohle téma jsem především přitáhl s nápadem nějakých stats.
3. EVENTY
souhlas

5. FORUM

Why not. Práce to tolik nedá, a pomůže k přehlednosti.
Dr1v3R
Raider

Příspěvekod Anthel » čtv 31. črc 2014 21:06:38

Dr1v3R píše:2. KLANY

-bylo spíše kvůli znovubnovení kvůli nevyjádření, a čím více názorů tím lépe. Tohle téma jsem především přitáhl s nápadem nějakých stats.
3. EVENTY
souhlas

5. FORUM

Why not. Práce to tolik nedá, a pomůže k přehlednosti.

Co se týče F.F..
Pleskáč se pokouší upravit něco co jaksi laguje Fight, ovšem určitě je lepší ff nechat zaplé....
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Dr1v3R » čtv 31. črc 2014 21:24:14

Co se týče F.F..
Pleskáč se pokouší upravit něco co jaksi laguje Fight, ovšem určitě je lepší ff nechat zaplé....

-U zvířat apod lagovalo fight zobrazování informací o dmg. (prý, mě to šlo bez problému).
Takže tady to bude podobné, stačí nestřílet do svýho hráče z clanu neustále, stačí jedna trefa a pak to člověku dojít musí..
Navíc, co je lepší. Menší lag, nebo o spoluhráče ve fightu méně ?
Dr1v3R
Raider

Příspěvekod Pleskac » čtv 31. črc 2014 21:30:45

1. Začal bych zapnutím Friendly Fire

2. Nějaké podrobnější statistiky, hodnocení - http://www.rustlatvia.com/plstats/ (omluvte reklamu)

3. Možnost ankety na foru (nebo jak?).

1. tak si tu zaloz anketu kdo chce nebo nechce friendly fire.. :D

2. statistiky jsme zkouseli muzu udelat v podstate to same co si tu poslal ale bude to zobrazovat jen hrace online ... jestli tu rozjedu jeden ofik server tak tam klidne bude to same co si mi poslal ..:D

3. anketu muze podle me zalozit kazdy registrovany uzivatel na foru.. kdyz zaloziz nove tema tak dole pod odeslat jeste je na vyber moznosti ,priloha a anketa...

1. ANTICHEAT
Já bych začal anticheatem ... dát anticheat který je na N2 na N1
Na N2 anticheat nedovolí ani spuštění programu ovlivňujících hru (na N1 kick/ban až po použití)
nevím zda to již plesky neudělal ... tak kdyby jo tak "dont kill me"

oprava bugu otevřených dveří při /save kdy nejde jimi projít ... pokud to jde nějak šalamounsky opravit bylo by to dobré :)

2. KLANY
co se týče frendly fire tak bych prosil nepsat sem ale do viewtopic.php?f=19&t=1592

3. EVENTY
možná by neuškodily eventy, nicméně ty jsou časově náročné a také náročné na jejich vymýšlení (pokud chcete něco originálního)
za eventy by měli být nějaké odměny (které zatím mohu poskytnout pouze ze svích zásob což se mi také nechce :lol: ) nebo něco jako event body které by se na konci měsíce sečetly a prvních x lidí by dostalo xxx
kdyby nakonec nějaké byly tak by to chtělo i sekci eventů na foru kde by se vypisovaly pro jednotlive servery/hry, hodnotily výsledky a psaly nápady na ně

4. PŘÍKAZY
nové nebo upravené příkazy
např možnost transferu/share pouze na 1 foundation (např pro klanovou bási)
pište nápady ...

5. FORUM

1.antcheat uz je vsude..

natoc mi to ..

tohle nejde opravit nebo aslpon ne z moji strany hracuv klient se zkratka desycnchronizuje se serverem je to chyba ve windows XP (co jsem tak pochopil tak na xp se pocita cas defaultne jinak nez na vistach a vys.. a to dela problemy) a nebo pripojeni k internetu.. vic o tom najdete na facepunch forum tam o tom mate nekolik stran bug reportu o tomto problemu :D

3.chci udelat pvp obrovskou pvp arenu na pvp serveru a taky jump event s tim ze by hraci dostavali ceny na ostatni servery.. bude to spis pvp/event server aby se pak vsechno nemuselo stavet znovu po wipe.. (no time celkove na to abych spravoval eventy mozna je casem udelam..)
4.transfer maji ted jen admini a nikdo jiny a tak to asi dlouho zustane.. a share ?!? funguje tak ze hrac kteremu sharujes muze pouzvat vsechny budovy ne jen jednu :-/ tak to taky musi byt jinak to fungovat nemuze mozna casem az vyjde rust experimental ale nemyslim si ze zrovna tohle nekdo vubec resil....:D
5.to bych mohl udelat no ..
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod Dr1v3R » čtv 31. črc 2014 22:03:54

já tam mám jenom možnosti/příloha a to je vše. Anketa nikde (po opravě smažu tuhle ot zprávu) :)
Dr1v3R
Raider

Příspěvekod Pleskac » pát 01. srp 2014 0:38:47

aha tak to sorry :lol: ono to slo jen v nekterych sekcich ted uz vy vam to melo jit vsude..
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod Dr1v3R » pát 01. srp 2014 0:50:57

Myslíš že tam můžeš tu anketu hodit ?:), ono to nejde takhle zpětně upravit.
Of course, can kill me xD
Dr1v3R
Raider

Příspěvekod elcrying » pát 01. srp 2014 10:44:36

Ked sa nad tým zamyslíš tak je celkom nelogické vypnúť úplne FF keď každý jeden clan má možnosť si FF zapnúť alebo vypnúť..

Ak si to vypol za ten DMG čo som ti posielal na videu, resp. Anthel tak tam išlo len o upravenie upozornení nech to nevypisuje najlepšie ked dmgneš proste postel, stenu, bednu niekoho z klanu.
Obrázek
elcrying
Lovec lidí

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama