• Reklama

Jaký byste chtěli vidět na rusted další server?

Sem pište své dotazy a nápady

Jaký byste chtěli vidět na rusted další server?

Anketa končí za čtv 28. srp 2014 8:10:55

Normal
19
41%
Fun
15
33%
Jiny
12
26%

Celkem hlasů : 46

Re: Jaký byste chtěli vidět na rusted další server?

Příspěvekod Holy » čtv 28. srp 2014 11:03:49

Je divné že tolik lidí má problémy s lagy... já osobně hraji na HC serveru kde ikdyž je 60 lidí nemám žádné lagy nic, nikdy jsem ani lag neměl, možná parkrát kvůli opravdu špatnému internetovému připojení, nechci se teda nikoho dotknout, ale zkuste všichni co máte lagy, podívat se jestli náhodou nemáte jen slabé internetové připojení, to že se někomu bez problému načte seznam.cz ještě neznamená že se mu stejně bez problému bude načítat i svět Rustu. Dále to taky může být nedostatečně výkoným pc nebo notebookem. Znám to 7 z 10 lidí pořád nadává na lagy (ať už v jakékoliv hře) pořád "Admine oprav to, všude jsou pos**** lagy", "Server je na hovno", "Admin nic nedělá".... ale nový server nevyřeší problém že máte Internet za 150kč nebo předpotopní počítač :)
Opravdu se nechci nikoho dotknout, takže to prosím nikdo neberte nijak špatně. Třeba se mýlím a všichni máte nadupané připojení s herním pc. Nebo je opravdu chyba na straně serveru. Jen chci říct že ne vždy je viníkem server nebo admin :)

Dále bych rád sdělil všem FUN hráčům, že hra RUST neni CSko, zkuste si zahrát RUST opravdu takový jaký je, žádnou hromadu kitů, instantní crafting, těžba se už skoro podobá spawnování surek v batohu :D .... chápu že prostě někdo neni schopný hru hrát takovou jaká opravdu je, ale ikdyž je to těžké a ano bohužel za půl hodiny nestojíte na hradu ze železa v kevlaru a s M4 v ruce... ale má to něco do sebe :) ...pokud si chcete jen zastřílet, zahrajte si CoD, Battlefield, CSko,... etc. ...ale RUST je o něčem jiném, má to smysl v tom že v noci je vám zima, musíte jíst, získáte trochu dřeva, a najednou je z vás lovec v hadrových botech s lukem, s malou chajdou u lesa... chápu že to prostě pro někoho není, ale zkuste si hru zahrát i takovou jaká opravdu je :) Extrémním zjednodušováním her, protože velká většina dnešních hráčů jsou prostě ignoranti/hackeři/cheateři a všechny zajímá jak si vše ulehčit. Já to nikomu neberu prostě někoho baví jen část té hry a FUN mu to umožní, já jen chci říct, ZKUSTE prosím hru takovou jaká je, možná totiž zjistíte že RUST je úplně něco jiného než jste dosud mysleli nebo hráli....FUN server s RUSTEM nemá nic společného, možná jen po vizuální stránce.
To je můj názor, znovu se omlouvám pokud se někoho dotýkám, opět to nemyslím nijak zle.

Jak jsem už psal výše.
Já jsem pro server, kde bude opravdu čistý RUST, HC podmínky ale se vším všudy, možná C4 bych ponechal v Airdropech, ale ostatní věci ať už budete mít šanci na získání třeba stejnou jako na získání nobelovi cenu, ale ať tam JSOU! :)

Popřípadě mě napadá změnit HC server, a udělat další FUN pro vyhovění většině :) (achjo jaká škoda serveru :D)
HC server je fajn, ale podle mě bude se mnou souhlasit spousta dalších že už je to prostě nuda, po hodině co postavím barák vlastně nevim co mám dělat dál? :D a na jiném serveru je to aspoň pro mě stejné, sice je tam už vše :D ale mám to také do půl hodiny díky zjednodušení podmínek a zase nuda :)

No pokud jsi se dočetl až jsem tak klobouk dolu :D
Díky za tvůj čas, a hodně štěstí v RUSTu ;)
Holy
Holy
Lovec zvířat

Reklama

Příspěvekod ISpyritoII » čtv 28. srp 2014 12:27:17

Holy píše:Je divné že tolik lidí má problémy s lagy... já osobně hraji na HC serveru kde ikdyž je 60 lidí nemám žádné lagy nic, nikdy jsem ani lag neměl, možná parkrát kvůli opravdu špatnému internetovému připojení, nechci se teda nikoho dotknout, ale zkuste všichni co máte lagy, podívat se jestli náhodou nemáte jen slabé internetové připojení, to že se někomu bez problému načte seznam.cz ještě neznamená že se mu stejně bez problému bude načítat i svět Rustu. Dále to taky může být nedostatečně výkoným pc nebo notebookem. Znám to 7 z 10 lidí pořád nadává na lagy (ať už v jakékoliv hře) pořád "Admine oprav to, všude jsou pos**** lagy", "Server je na hovno", "Admin nic nedělá".... ale nový server nevyřeší problém že máte Internet za 150kč nebo předpotopní počítač :)
Opravdu se nechci nikoho dotknout, takže to prosím nikdo neberte nijak špatně. Třeba se mýlím a všichni máte nadupané připojení s herním pc. Nebo je opravdu chyba na straně serveru. Jen chci říct že ne vždy je viníkem server nebo admin :)
................
Holy
ISpyritoII
Lovec zvířat

Příspěvekod ISpyritoII » čtv 28. srp 2014 12:30:17

Jen ti chci říct že mi net jede přes 90mb/s a výkonej počítač 8 gb ram 3.3ghz 2gb grafika a FUN se mi laguje jak něco nikdo nic neříká o hc nějaké servery jsou stabilní ale to jak jede fun v jednom kuse skoro nejdou otevírat dveře a myslím že je to tím že pleskač pouští 6 serverů na jednom stroji se zbytečně nadbytečnýma slotama třeba na PvP atd.. věř mi chyba není na straně hráčů ;)
ISpyritoII
Lovec zvířat

Příspěvekod Holy » čtv 28. srp 2014 13:00:39

Ok v pořádku :)
Jak jsem psal možné je že chyba je opravdu na straně serveru nebo admina, jen jsem chtěl říct že se dost často setkávám pravě s tím případem že dost často hráči obviňují za své nedostatky server a adminy :)
Já nevim jaké to je na Funu, a já jsem žádný problém nikdy neměl. Proto je možné že HC je stabilní a Fun ne :)
byla to jen úvaha, nikoho nenapadám.
V tom případě jsem pro to aby se klidně udělal další FUN a zajistila se tak stabilita serveru, ale dále bych byl pro to pozměnit HC server. Podmínky jsou možná tak hardcore nudné :)
Holy
Lovec zvířat

Příspěvekod dfrau10 » čtv 28. srp 2014 19:26:46

Já bych zrušil zamknutí báglu na 5 nebo kolik minut.... je to k **** :wtf:
dfrau10
Lovec zvířat

Příspěvekod Boris0110 » pát 29. srp 2014 8:53:20

Fun
Obrázek
Boris0110
Raider

Příspěvekod ShadoweCZ » sob 30. srp 2014 17:06:34

docela by mě zajímalo co má být ten Jily server
S přáním zábavného hraní
ShadoweCZ
admin normal serveru
ShadoweCZ
Raider

Příspěvekod Alfi » sob 30. srp 2014 20:12:22

Holy píše:Je divné že tolik lidí má problémy s lagy... já osobně hraji na HC serveru kde ikdyž je 60 lidí nemám žádné lagy nic, nikdy jsem ani lag neměl, možná parkrát kvůli opravdu špatnému internetovému připojení, nechci se teda nikoho dotknout, ale zkuste všichni co máte lagy, podívat se jestli náhodou nemáte jen slabé internetové připojení, to že se někomu bez problému načte seznam.cz ještě neznamená že se mu stejně bez problému bude načítat i svět Rustu. Dále to taky může být nedostatečně výkoným pc nebo notebookem. Znám to 7 z 10 lidí pořád nadává na lagy (ať už v jakékoliv hře) pořád "Admine oprav to, všude jsou pos**** lagy", "Server je na hovno", "Admin nic nedělá".... ale nový server nevyřeší problém že máte Internet za 150kč nebo předpotopní počítač :)

Dále bych rád sdělil všem FUN hráčům, že hra RUST neni CSko, zkuste si zahrát RUST opravdu takový jaký je, žádnou hromadu kitů, instantní crafting, těžba se už skoro podobá spawnování surek v batohu :D .... chápu že prostě někdo neni schopný hru hrát takovou jaká opravdu je, ale ikdyž je to těžké a ano bohužel za půl hodiny nestojíte na hradu ze železa v kevlaru a s M4 v ruce... ale má to něco do sebe :) ...pokud si chcete jen zastřílet, zahrajte si CoD, Battlefield, CSko,... etc. ...ale RUST je o něčem jiném, má to smysl v tom že v noci je vám zima, musíte jíst, získáte trochu dřeva, a najednou je z vás lovec v hadrových botech s lukem, s malou chajdou u lesa... chápu že to prostě pro někoho není, ale zkuste si hru zahrát i takovou jaká opravdu je :) Extrémním zjednodušováním her, protože velká většina dnešních hráčů jsou prostě ignoranti/hackeři/cheateři a všechny zajímá jak si vše ulehčit. Já to nikomu neberu prostě někoho baví jen část té hry a FUN mu to umožní, já jen chci říct, ZKUSTE prosím hru takovou jaká je, možná totiž zjistíte že RUST je úplně něco jiného než jste dosud mysleli nebo hráli....FUN server s RUSTEM nemá nic společného, možná jen po vizuální stránce.
To je můj názor, znovu se omlouvám pokud se někoho dotýkám, opět to nemyslím nijak zle.

Jak jsem už psal výše.
Já jsem pro server, kde bude opravdu čistý RUST, HC podmínky ale se vším všudy, možná C4 bych ponechal v Airdropech, ale ostatní věci ať už budete mít šanci na získání třeba stejnou jako na získání nobelovi cenu, ale ať tam JSOU! :)

Popřípadě mě napadá změnit HC server, a udělat další FUN pro vyhovění většině :) (achjo jaká škoda serveru :D)
HC server je fajn, ale podle mě bude se mnou souhlasit spousta dalších že už je to prostě nuda, po hodině co postavím barák vlastně nevim co mám dělat dál? :D a na jiném serveru je to aspoň pro mě stejné, sice je tam už vše :D ale mám to také do půl hodiny díky zjednodušení podmínek a zase nuda :)

No pokud jsi se dočetl až jsem tak klobouk dolu :D
Díky za tvůj čas, a hodně štěstí v RUSTu ;)
Holy

Ani k tomu nebudu nic psát, souhlasím se vším..
Alfi
Začátečník

Příspěvekod Anthel » sob 30. srp 2014 21:09:27

Hmm... Možná že myšlenka totálně officiálního serveru by vůbec nebyla špatná, TZN. Server bez pluginů a když tak jen základ.. :) A poupravit nastavení na officiální normal :).. :repair:
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod jakkuca1 » ned 31. srp 2014 9:10:36

Svůj názor na server už jsem ti napsal, inu, nebylo by špatný udělat server kde by se každý týden/2 týdny/měsíc měnilo nastavení dle libosti hráčů. JEdnou větší loot, po druhý větší air drop a tak.
jakkuca1
Lovec lidí

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse

• Reklama