• Reklama

Raidy na nováčky

Sem pište své dotazy a nápady

Raidy na nováčky

Příspěvekod Mardux » pát 29. srp 2014 18:03:00

Chtěl jsem tu hrát zprvu sem byl nadšeny hlavne modama atd. Ale to že na normal2 se raiduji nováčci mě to tu naprosto zhnusilo. Hlavně ten pohled na to jak banda několika hraču nahani nahe hrače od rana do večera. Nováček nemá šanci si ani nakopat dřevo a postavit zakladni domecek protoze do par minut na nej nabehne raid ozbrojencu. Ano chapu je to pvp server, ale co to ma za smysl si honit ego tim že ve velkem zabijite( v raidu 3+lidi) nahrače a kdyz potkate nekoho v polovični nebo lepší výstroji tak bud většina z vas umře nebo utečete? ... dělejte si co chcete ale myslim si že chovani CT znici do par dni reputaci serveru .
Mardux
Kámen

Reklama

Re: Raidy na nováčky

Příspěvekod THANATOS » sob 30. srp 2014 9:58:12

To máš všade nielen tu proste sa zaši na kraj mapy zo začiatku
THANATOS
Raider

Příspěvekod DenisWeisz » sob 30. srp 2014 13:46:14

Taky mi to dělalo problém ze začátku, ale musíš to brát jako výzvu, dávat si bacha, snažit se chodit po krajích mapy, krýt se a prostě se snažit přežít a nenechat se zabít, dokud si něco nepostavíš, taky se mi to už povedlo, tak to zvládneš i ty :D
DenisWeisz
Kámen

Příspěvekod Mardux » sob 30. srp 2014 16:05:21

ja se nebojim domek mam :D a většinou z toho jejich funny raidu pulku postřilim kdyz na me raidnou.. ale blbe je mi jen z toho pohledu jak farmí naháče :D a hlavně mi na dvoře strašně rachotí když po nich střilej :D
Mardux
Kámen

Zpět na Diskuse

• Reklama