• Reklama

Server FUN - Eventy

Sem pište své dotazy a nápady

Chcete Eventy na FUNU?

Anketa končí za pon 01. zář 2014 21:20:10

Ano (V tomto případě se můžete vyjádřit jaké eventy by se vám líbily)
7
70%
ne
3
30%

Celkem hlasů : 10

Server FUN - Eventy

Příspěvekod Anthel » sob 30. srp 2014 21:20:10

Jak jste si jistě všimli, začal jsem se celkem aktivně věnovat funu a mám rád většinu lidí tam a věřím že se dokážem dohodnout na každém řešení vašich problémů a aby jste neřekli že jsem jako každý jiný admin, rád bych pro vás udělal pár eventů v průběhu týdnů či celého dne...
Dneska jsem zkoušel takový menší event například o peníze, c4 a podobně v podobě "kvízu" ... Jde oto že dávám otázky a kdo první odpoví správně, dostane bod.. Podle odměny když dosáhne určitýho bodového ohodnocení získá výhru.. Ovšem, dle mého by šlo vymyslet něco lepšího a tak pokuď by jste chtěli vy a pokuď by to nevadilo Pleskáčovi, rád bych se podílel na provozu některých menších eventů na serveru FUN...

Chci je dělat jen na Funu protože si myslím že je tam celkem jednoduchý zisk surovin, vše tam máte hned a tak se nevychýlí jistá rovnováha serveru když jednomu jako výhru dám 1xC4 ...

Bacha, odteď všechny eventy, pokuď se to tedy dostane dál, budu podnikat tak že když někdo z jednoho klanu získá výhru, klan už nebude ve stejný event moc vyhrát nic dalšího :)...

Tak mi to tu klidně zaspamujte, jsem zvědav na vaše názory .. Díky, s přáním pěkného zbytku dne, váš Anthelíček :* :lol: .
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Reklama

Re: Server FUN - Eventy

Příspěvekod vamvamCZ » sob 30. srp 2014 21:30:40

Tady je problém, že já jsem už něco takového i Pleskáčovi nabízel na jiných serverech a klidně bych je z 100% části zajišťoval, ale nesouhlasil..
vamvamCZ
Raider

Příspěvekod Anthel » sob 30. srp 2014 21:53:27

vamvamvam píše:Tady je problém, že já jsem už něco takového i Pleskáčovi nabízel na jiných serverech a klidně bych je z 100% části zajišťoval, ale nesouhlasil..

Nemyslím si že by nesouhlasil, co vím já tak dneska při kvízu byl celkem spokojenej... A mě psal jak bych si to představoval, netuším, uvidíme, třeba se vyjádří ... :).
T&P
"Srdeční záležitost."

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod vamvamCZ » sob 30. srp 2014 22:07:10

Mě se vyjádřil nějak takhle: Eventy budou jen na PVP serveru (pvp aréna) a ještě možná udělám jeden server.. Tohle řešení jsem nepochopil, když jsem se chtěl o to starat..
vamvamCZ
Raider

Příspěvekod lukajdaq » sob 30. srp 2014 22:22:38

Já si myslím že je to super nápad dneska ten event s kvízem se mi hodně líbil (vyhrál jsem 500 money :D) když je to server FUN tak proč tam nedávat i eventy ? nwm co pleskač ale všichni hráči určitě souhlasí.
lukajdaq
Lovec lidí

Příspěvekod THANATOS » sob 30. srp 2014 23:30:50

ja som robil tiež ale zo svojho :mrgreen:
THANATOS
Raider

Příspěvekod Pleskac » ned 31. srp 2014 1:05:04

vamvamvam píše:Tady je problém, že já jsem už něco takového i Pleskáčovi nabízel na jiných serverech a klidně bych je z 100% části zajišťoval, ale nesouhlasil..

To jsem ale myslel ze na pvp serveru bude velka pvp arena, jumpy,bludiste atd.. aby se to nemuselo stavet po kazdem wipu :repair: tohle mi vubec nevadi akorat pvp arena by zbytecne zatezovala server a velke budovy na eventy o hodne prodlouzi ukladani proto bych je mel radsi na pvp serveru..
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod Anthel » ned 31. srp 2014 1:10:30

Pleskac píše:

To jsem ale myslel ze na pvp serveru bude velka pvp arena, jumpy,bludiste atd.. aby se to nemuselo stavet po kazdem wipu :repair: tohle mi vubec nevadi akorat pvp arena by zbytecne zatezovala server a velke budovy na eventy o hodne prodlouzi ukladani proto bych je mel radsi na pvp serveru..

Pokuď hráči budou chtít, eventy budu uspořádavat co nejvíce bezpečné a budu se snažit aby to co nejméně lagovalo server :).
T&P
"Srdeční záležitost."

Anthel
Raider

Příspěvekod Pleskac » ned 31. srp 2014 2:05:42

s tema penezma je to taky celkem jedno na fun.. kdyz budou hlavni ceny treba do 10 000 bude to ok.. (na fun)
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod lukajdaq » ned 31. srp 2014 10:16:47

Ale tak aspoň ty kvízy nebo něco co nezatěžuje server ?
lukajdaq
Lovec lidí

Zpět na Diskuse

• Reklama