• Reklama

Marty pryč.

Sem pište své dotazy a nápady

Marty pryč.

Příspěvekod cRazy » stř 29. říj 2014 14:02:39

Zdarec, Dneska jsem byl u našeho baráku, když najednou vidím něco černeho u ShiZzovo ( kamarádovo ) baráku, tak jse tam jdu kouknout, řekl jsem jestli to neni CortezCZ, ale je to MartyCZ a NeRsi, tak sem měl v plánu , když koukaj do chestek že to tam zastavim, aby si cestu udělali nikudy jinudy, ale poněvač už NIC neodpalovali, a koukali se zběsile do chestek, tak jsem to zastavěl, a on mi hned dá ban, eště před pár týdny to v pravidlech nebylo, nechápu proč to nikde bylo oznámeno, a eště perlička! Když se nás MartyCZ , NeRsi, PanSatanek, TeejedCZ pokoušeli raidovat, dostali jak malý děti, tak jsem napsal cituji "maaarty dostaal" a dostal jsme mute na 2 h, je to v pravidlech? neni to na nic narážka a ani jsem mu nenadával, prosím o potrestání.

cRazy
Obrázek
cRazy
Lovec lidí

Reklama

Re: Marty pryč.

Příspěvekod Enerson » stř 29. říj 2014 14:04:16

prosím o zesazení Martyho !
Enerson
Raider

Příspěvekod tasuro » stř 29. říj 2014 16:26:19

Marty zneužívá svých pravomocí jako blázen. Vlastní barák má přes přesah a ještě jsem to nezkoušel, ale vsadím se, že je i neraidnutelný. Pokud takový to člověk může mít práva, tak nevím co si mám myslet. Ale určitě je naprosto fér, že on nás raidovat může a my jeho kvůli jeho právům ne. Mohl bych pokračovat jak dál zneužívá svých práv, ale věřím, že i ostatní hráči si něco napíší...
tasuro
Začátečník

Příspěvekod CortezCZTVProduction » stř 29. říj 2014 18:45:43

Souhlasím, je toho o Martym mnohem víc ale nebudu radši nic psát aby zase nedával bany jak to má ve zvyku
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod FrostCze » čtv 30. říj 2014 6:49:07

No jasné jeden napiše a jeho kamoši tež ale nevím proč by ho mněli sundavát zda se my jako normalní člověk
FrostCze
Lovec lidí

Příspěvekod CortezCZTVProduction » čtv 30. říj 2014 7:20:27

FrostCze píše:No jasné jeden napiše a jeho kamoši tež ale nevím proč by ho mněli sundavát zda se my jako normalní člověk

Jsi jen naštvanej protože tě cRazy, já a NIT raidly
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod FrostCze » čtv 30. říj 2014 7:37:14

Ale ne nic jste nedostaly 1 kevlar par naboju = 20-25 c4 :D
FrostCze
Lovec lidí

Příspěvekod MarTy_T_G » čtv 30. říj 2014 8:12:25

ja s martym ako hracom nemam ziadne problemy ani som nikdy nemal :) a namiesto toho aby ste to natocili alebo screenshotli tak tu pisete traja dohodnutí kamarati ...
MarTy_T_G
Lovec zvířat

Příspěvekod Enerson » čtv 30. říj 2014 8:20:03

Tady jde o to, že za normálních podmínek MartyCZ nemutuje, nebanuje, proste si hraje, ale jak mile dostane kečup chytne rage, neudrží svou agresivitu a zamutuje pulku servru aniž by byl napadán vulgarnimi slovy. Prostě by neměl hrát a zároveň být moderátor.....Jasně že frost který ma problém zabit slepici, natož moderatora nikdy se do téhle situace nedostane.
Enerson
Raider

Příspěvekod ShizZ » čtv 30. říj 2014 8:27:46

Keď si myslíš že sú dohodnutí tak si to mysli ďalej, keby si sa trochu díval do chatu tak by si asi vravel, že pol serveru su dohodnutí :D Ďakujem inač cRazy za pomoc, ja som ťa totiž obvinil že si mi to tam šiel raidnuť :( Lebo tam bol tvoj workbench. Aspoň viem ako to bolo a vôbec ma to neprekvapuje. Ja si len tak večer ťažím, ťažím asi pol hodiny a myslím že je to celkom v pohode, začnem písať do chatu, aky je tu pokoj a ani to nedopíšem.. Prečo? ShizZ byl zabít hráčem MartyCZ trefou do hrudi s M4 za 30Dmg z 8,1m (Přibližně :D) Pak sem mu řekl že když má nagivovaný věci ať mi aspoň tamty nebere.. A co nevidím, sebere mi je NerSi (tak nejak se jmenuje). Tak to mě pořádne nasralo... Ten admin se chová jako totálnej kid, a co dal cRazymu mute na 16 hodin za to, že se ho nepovedlo raidnout, tak jako.. (Pak mu to asi snížil). A sám sem to viděl na vlastní oči jak mu to dal byl sem tam, nic mu neřekl kromě toho Marty dostaaal když sme ho zabili.. Za to je jako 16 hodin? Teď mi ten týpek připadá jako kdyby svoji náladu ukazoval zneužívaním práv. Já teď u neho se nebudu divit, když někdo dostane ban za to, že mu raidne dum (Když to vubec de). Já naprosto souhlasím s jeho vyhozením. A myslím, že i XdreyTV by lépe adminoval než on :D A to už je fakt něco :D Děkuju kdo si to aspoň přečetl celé..
ShizZ
Začátečník

Zpět na Diskuse

• Reklama