• Reklama

DIskuse o domech ktere admini mažou

Sem pište své dotazy a nápady

DIskuse o domech ktere admini mažou

Příspěvekod Martas_cz » ned 09. lis 2014 13:06:36

Ahoj chtėl jsem tuto diskusi založit z toho duvodu aby se mě jednou taky nestalo že mi smažpou dum a nedají vědět.Chápu že se domy musí smazat když jich je plno vedle sebe ale mohli by aspoň předem upozornit že jejich ďům bude smazán a ne že si jen příjdou nikomu nic neřeknou a smažou mu dům .Dam příklad hraju na jednou ze serveru asi tk měsíc příjdu na server nikdo mi nic neřekl a jsem bez domu a bez věcí jak biste se asi vy adkini cítily v roly hráče co si ty věci musel udělat strávil u toho plno svýho času a vy jen příjdete a smažete ho tohle by naštvalo každého a kdybiste to nechtėly řešit tak by odešel jinam.Chci jen říct co je na tom tak těžkeho napsat majteli domu např: váš dům bude smazán buď si ho přestěhujte nebo ho nebudete mít.
chci se zeptat hráčů co by oni dělali kdy by jim smazaly dům
Martas_cz
Lovec zvířat

Reklama

Re: DIskuse o domech ktere admini mažou

Příspěvekod Nouw » ned 09. lis 2014 17:50:26

R.I.P. čeština :facepalm:
Nouw
Kámen

Příspěvekod Martas_cz » ned 09. lis 2014 22:20:42

psal jsem to na tabletu háčky se tam píšou blbě :D :D ty experte
Martas_cz
Lovec zvířat

Příspěvekod Pleskac » ned 09. lis 2014 23:55:35

Martas_cz píše:Ahoj chtėl jsem tuto diskusi založit z toho duvodu aby se mě jednou taky nestalo že mi smažpou dum a nedají vědět.Chápu že se domy musí smazat když jich je plno vedle sebe ale mohli by aspoň předem upozornit že jejich ďům bude smazán a ne že si jen příjdou nikomu nic neřeknou a smažou mu dům .Dam příklad hraju na jednou ze serveru asi tk měsíc příjdu na server nikdo mi nic neřekl a jsem bez domu a bez věcí jak biste se asi vy adkini cítily v roly hráče co si ty věci musel udělat strávil u toho plno svýho času a vy jen příjdete a smažete ho tohle by naštvalo každého a kdybiste to nechtėly řešit tak by odešel jinam.Chci jen říct co je na tom tak těžkeho napsat majteli domu např: váš dům bude smazán buď si ho přestěhujte nebo ho nebudete mít.
chci se zeptat hráčů co by oni dělali kdy by jim smazaly dům

ok slo by hrace upozornit .. ale ne kazdy ma napr. na forum ucet nebo ma na forum ucet ale pod jinym jmenem nez na serveru takze moznost upozorneni primo hrace tak nejak pada.. (jedine ze by byl online zrovna ve chvili kdyz kontrolujeme server..) mohl bych tu zalozit tema kam budu psat domy ktere se znici pokud nebudou presunuty do nejakeho dne ale pak stejne prijdou hraci s tim ze o tom nevedeli protoze na forum vubec nechodi.. myslim ze by stacilo si precist pravidla obzvlast nechapu nektere klany ktere takto postavy 3-4 domy vedle sebe a nebo napr. 2 ruzne klany ktere postavi 5-6 domu (obrich krabic) 5 m od sebe.. jestli nikdo z clenu klanu necetl pravidla ktere jsou v novinkach na webu v pravidlech na webu a jeste je musite odsouhlasit pri instalaci klienta bez ktereho se na server nepripojite tak mate zkratka smulu !! pokud vite ze ty domy mate u sebe tak si je posunte a mate po starostech ne?! /destroy vam vrati suroviny na stavbu :wtf: nerikam ze ty domy musi byt 200m od sebe presne to ani necekam ze by to tak bylo ale zkratka kdyz vidim jak si to skupinka hracu schvalne lepi k sobe tak to okamzite bouram je to vas problem neznallsot pravidel ktere jste pri instalaci odsouhlasili vas neomlouva :evil:
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Zpět na Diskuse

• Reklama